bg-svg-9 bg-svg-10

Level up your job
Join Synsel

bg-svg-1
bg-svg-1 bg-svg-2

Werken bij Synsel

Niet sourcen, maar plaatsen

We zijn zo succesvol omdat iedereen een eigen specialisatie heeft. Zo hoef jij als Sales Consultant nooit op zoek naar je eigen kandidaten. Door onze data-gedreven recruitment en marketingcampagnes hebben wij kandidaten in de techniek met een MBO-4, HBO en WO opleiding ten overvloede.

Business First
bg-svg-3
Continu verbeteren

Geen administratieve rompslomp

Wij vinden dat jij als Sales Consultant moet doen waar je goed in bent: het plaatsen van kandidaten. Je hoeft bij ons geen uren in te boeken of contracten op te stellen. Alles is zo ingericht dat jij je alleen met je allerbelangrijkste taken hoeft bezig te houden.

bg-svg-4 bg-svg-4

Serious business

Het is jouw baan om te helpen bij het vinden van die beste baan voor onze kandidaten. Je hebt een grote invloed op de baan en het inkomen van onze kandidaten. We zijn in voor een geintje, maar als het over ons werk gaat moet daarom de knop om en is het serious business.

Serious business

Dit verdien je bij Synsel

We snappen dat je graag wilt weten wat je bij Synsel kan verdienen. In de onderstaande salariscalculator kan je selecteren hoeveel jaar ervaring je al hebt als Intercedent, Sales Consultant of Recruiter. Daarnaast kan je invullen hoeveel kandidaten je bij je huidige werkgever voor je hebt werken. Op basis hiervan wordt jouw salaris en jouw bonus getoond. Dit is op basis van een 40-urige werkweek inclusief vakantietoeslag.

Op basis van jouw huidige ervaring zal je basissalaris ongeveer bedragen. Daarnaast zou je bij Synsel Techniek voor jouw huidige aantal kandidaten nog ongeveer aan bonus ontvangen.

Daarnaast ontvang je ook nog teambonussen, 25 vakantiedagen, een telefoon van de zaak en organiseren wij meerdere borrels en feesten per jaar. Geïnteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter.

Meet the team

Met een team van bijna 50 collega's die voelen als vrienden wordt er hard gewerkt aan mooie projecten voor de grootste bedrijven van Nederland.

bg-svg-7 bg-svg-8 bg-svg-8

Level up your job!

Wij werken hard en gaan altijd voor het beste resultaat. Wij kennen de markt goed, zijn ambitieus en leveren kwaliteit. Onze aanpak is no-nonsense en geven elkaar doorlopend feedback, met maar een doel; continu verbeteren. Wat we zeggen, doen we ook echt. Intern, richting collega’s, maar ook extern, richting onze kandidaten en opdrachtgevers. Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook eigen verantwoordelijkheid. Samenwerken in een prettige sfeer vinden wij belangrijk. Samen zijn wij verantwoordelijk voor plezier in het werk!

ratio
goede arbeidsvoorwaarden

goede arbeids-
voorwaarden

prestatie bonussen

prestatie
bonussen

lunch en fruit van de zaak

lunch en fruit
van de zaak

borrels en feestjes

borrels
en feestjes

training en ontwikkeling

training en
ontwikkeling

telefoon van de zaak

telefoon
van de zaak

Wij staan voor je klaar