Synsel Techniek verstaat jouw vak

Monteur Technische Dienst

Wij vinden de beste baan in de technische dienst voor jou

Kiezen uit meer dan 1800 industriële werkgevers

Binnen 24 uur reactie

Altijd passend advies, wij vinden de beste baan voor jou

1800+ Werkgevers

Vertel ons wat je zoekt en wij vinden wat jij wilt!

En vind de beste baan in de Technische Dienst

Bij Synsel Techniek zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste banen voor Monteurs in de Technische Dienst zoals jij! Door ons grote netwerk in de technische dienst in de industrie en specialistische kennis van het vak, begrijpen we wat jij belangrijk vindt en waar we dat kunnen vinden.
Ben jij als Monteur Technische Dienst benieuwd waar jij jouw technische creativiteit kwijt kan én meer kan verdienen? Upload dan nu jouw CV en ontvang binnen 24 uur een overzicht met jouw persoonlijke mogelijkheden. Zo vinden we samen de beste baan voor jou.

Deel jouw cv

Jouw belangen
vertegenwoordigd
door Synsel

Synsel

Kies voor keuze

De meeste banen

2500+ werkgevers

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Gespecialiseerd in techniek

Gespecialiseerde adviseurs

Voor monteurs en engineers

Synsel

Bas Kloppers

Inmiddels werk ik door Synsel al een paar jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle.”

Ik ben voor Synsel gaan werken omdat ik via een vacature op Indeed terecht kwam op de website . Ik heb gereageerd op de vacature en zodoende kwam ik met jullie in contact. Het voelde meteen goed en prettig. Je kunt altijd een appje sturen of mailtje waar gelijk iets mee gedaan wordt. Daarbij komt dat jullie mij ontzettend hebben geholpen door kieskeurig te zijn in het zoeken naar een baan. Door vragen te stellen over wat ik bijvoorbeeld écht belangrijk vind in een baan. Ik kreeg direct daarna de keuze uit meerdere bedrijven waar ik direct op gesprek kon komen. Hier ga je over nadenken en dan kun je ook de beste beslissing maken over wat het best bij je past. Inmiddels werk ik al een paar jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle. Dat heb ik mede aan jullie te danken!

Deel jouw cv

Onze werkwijze voor
Monteur Technische Dienst

01

Ambitiegesprek

01 Synsel

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

Synsel

02

Jouw keuzemogelijkheden

02 Synsel

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

Synsel

03

​Jouw cv-upgrade

03 Synsel

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

Synsel

04

​Onze sollicitatietips

04 Synsel

​Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

Synsel

05

Altijd meerdere werkgevers

05 Synsel

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

Synsel

06

De beste arbeidsvoorwaarden

06 Synsel

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Synsel