Maak kennis met Synsel Techniek

Level up your job

Synsel

Over ons

Synsel is ontstaan vanuit de techniek!

Synsel

Synsel Techniek is een technisch detacheringsbureau specifiek voor monteurs en engineers. Synsel doet al 10 jaar niks anders dan de beste baan vinden voor technici. Het bedrijf is ontstaan vanuit HR-werkzaamheden die voor de hightech machinebouwer DG Press werden uitgevoerd. Hieruit bleek al snel dat het vinden van goede technici een grote uitdaging is voor bedrijven. Je kan nog zulke mooie innovatieve projecten opstarten, maar zonder de juiste technici wordt een bedrijf geremd in haar groei.

Synsel besloot als eerste bureau van Nederland de situatie om te draaien en de kandidaat centraal te zetten. Dit is op de dag van vandaag dé belangrijkste succesfactor van Synsel. De kandidaat staat met zijn of haar wensen en ambities op nummer één. Vanuit deze behoefte worden bedrijven gezocht die het beste passen bij de wensen en ambities van de kandidaat. Want naar een geschikte techneut zijn bedrijven altijd op zoek. Dit heeft ertoe geleid dat Synsel het grootste netwerk van technici heeft binnen de industriële automatisering, machinebouw en industrie. Inmiddels zijn de ambities van meer dan 1200 technici vervuld en heeft Synsel een netwerk van meer dan 2500 bedrijven. Zo weten de adviseurs precies waar technici hun tech dream in vervulling kunnen laten gaan. Het is dan ook de missie van Synsel om zoveel mogelijk monteurs en engineers toegang te geven tot de beste banen.

In de loop der jaren heeft Synsel zich steeds verder gespecialiseerd binnen de techniek. Dit heeft geleid tot het werken in verschillende businessunits met daarbinnen gespecialiseerde adviseurs, zo kunnen de wensen van kandidaten nog beter vertalen naar concrete functies bij specifieke bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende businessunits binnen Synsel.

Deze techneuten gingen je voor

Selecteer gespecialiseerde Business Unit

(Field) Service Engineers

Mechanical Engineers

Software & Electrical Engineers

Monteurs Technische Dienst

Machinebouwers

Installatietechniek

Sales Engineers

Projectleiders

Hier staan we voor

"Openen van deuren naar de beste banen voor technici."

Synsel

Met trots

Synsel in cijfers

1278

Ambities vervuld

In de afgelopen jaren hebben wij al vele ambities weten te vervullen binnen de Installatietechniek

1131

Tech banen

Kies voor keuze met de meeste banen voor Installatietechnici

2500+

Bedrijven

Met zoveel bedrijven in ons netwerk weten wij altijd de baan te vinden die het beste past bij wie jij bent en wat jij wilt.

Ons team

Level up your job

Met ons team zitten wij in het hart van de hightech machinebouwer DG Press Machines in Hall, nabij Apeldoorn. Zo ervaren wij elke dag wat er zich op de werkvloer van technici afspeelt. Ontmoet onze specialisten: