De 5 mooiste werkgevers voor (Proces) Operators in de Industrie

Als (Proces) Operator wil je natuurlijk de baan met de leukste werksfeer en de fijnste arbeidsvoorwaarden. Maar vergeet het bedrijf waar je daadwerkelijk voor werkt niet! De ene werkgever is de andere niet, weten wij uit ervaring. Sommige werkgevers zijn zo tof dat ze een speciale vermelding verdienen*. Lees hieronder snel verder voor de top 5!

Synsel

5. VDL Weweler Parts

Een bedrijf met technisch hoogwaardige onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens en bussen. VDL Weweler Parts is een grote technische firma en heeft daardoor enorm veel kansen voor Operators beschikbaar bij de vestigingen in Apeldoorn, Best, Hoogezand, Kapelle en Moordrecht.

 

Het grote voordeel van deze werkgever zit in de combinatie van factoren. Je werkt in kleine teams met eigen verantwoordelijkheid en je hebt veel variatie in het werk. Daarnaast weten wij uit ervaring dat je hier binnen een informele en open teamsfeer werkt waar plezier in je werk de boventoon voert.

 

4. BASF

Dit toonaangevende chemiebedrijf ontwikkelt intelligente oplossingen en creëert chemie voor een duurzame toekomst. Met 4 productielocaties, verspreid over heel Nederland, zit er altijd een locatie bij jou in de buurt.

 

De arbeidsvoorwaarden voor Operators zijn bij BASF zeer aantrekkelijk en maken het een interessante werkgever. Denk aan een 38-urige werkweek (je werkt in 5-ploegendienst; na 6 dagen werken ben je dus 4 dagen vrij), een ploegentoeslag van 30% en een 13e en 14e maand. De werkzaamheden zijn afwisselend, je werkt in leuke teams en je krijgt ook nog eens serieuze doorgroeimogelijkheden.

 

3. Friesland Campina

Bij Friesland Campina denk je waarschijnlijk aan een Nederlands bedrijf met vooral veel zuivel, koeien en gras. Maar wist je ook dat zij een van de grootste zuivelbedrijven ter wereld zijn? Friesland  Campina is een internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur.

 

Als je als (Proces) Operator bij Friesland Campina werkt, kun je naast een uitbetaling in salaris ook rekenen op een serieuze investering in jouw ontwikkeling met relevante trainingen en cursussen. Bij deze werkgever blijf je jezelf ontwikkelen, of je er nu 2 maanden of 2 jaar werkt. Daarnaast zijn er voor Operators alleen maar vaste banen, zodat er wordt geïnvesteerd in jouw toekomst.

Synsel

2. Smurfit Kappa

Met meerdere vestigingen in het noorden, midden en zuiden van Nederland is de kans groot dat je weleens van dit bedrijf hebt gehoord. Deze verpakkingsgigant is wereldwijd actief en heeft zo’n 46.000 medewerkers.

 

(Proces) Operators bij Smurfit Kappa hebben een afwisselende baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het werken in 5-ploegendienst en goede toeslagen. Het is dus niet gek dat wij vaak van Operators horen dat het werken daar zo tof is. Door de dynamische en snelgroeiende omgeving zijn er regelmatig banen beschikbaar.

 

1. Remia

Naast een heerlijke sauzenfabrikant is dit bekende familiebedrijf ook gewoon een serieus goede werkgever. Dat komt door een klein gedeelte door de arbeidsvoorwaarden en een groot gedeelte door de interne dynamiek en innovatie. De open bedrijfscultuur betekent dat medewerkers gemotiveerd, professioneel en eerlijk naar elkaar zijn. Deze fijne sfeer maakt dat je elke dag met veel plezier en motivatie naar je werk gaat.

 

In de productielocatie kun je daarnaast op mooie dagelijkse werkzaamheden rekenen. Als Operator heb je een veelzijdige en uitdagende functie. Jouw motivatie wordt beloond met toekomstperspectief, doorgroeimogelijkheden en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden (met daarin onder andere een winstedelingsregeling en een 13e maand).

 

Zie jij jezelf al bij een van deze werkgevers werken?

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel mijn baan. Ik vertegenwoordig jou naar je volgende baan. Bij Synsel Techniek doen we al 10 jaar niks anders dan de beste banen vinden voor (Proces) Operators. Ik ken de markt, weet precies wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor jou.

 

Vul via de Banenscan eenvoudig jouw wensen en ambities in. Ik vertaal deze vervolgens naar opties en vertegenwoordig jou naar de beste baan. Your tech dream, our job!

*Uiteraard zijn er veel meer toffe werkgevers! Deze lijst laat dan ook een weergave van een aantal goede werkgevers zien, niet alle goede werkgevers ;-)