Dit zijn de 5 mooiste werkgevers voor Software- en Electrical Engineers!

Als Software- en Electrical Engineer wil je natuurlijk de baan met de mooiste uitdaging en de fijnste arbeidsvoorwaarden. Maar vergeet het bedrijf waar je daadwerkelijk voor werkt niet. De ene werkgever is de andere niet, weten wij uit ervaring. Sommige werkgevers zijn zo tof dat ze een speciale vermelding verdienen. Lees hieronder snel verder voor de top 5!

5. VDL Weweler Parts

Dit bedrijf produceert technisch hoogwaardige onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens en bussen. Door de grootte van het bedrijf en de meerdere vestigingen, zijn er veel Software- en Electrical Engineers in dienst, met verschillende ervaringsniveaus. Zo kun je veel leren van collega’s en jezelf steeds verder ontwikkelen in je functie. Daarnaast wordt er bij deze werkgever in kleine teams gewerkt. Zo heb je samen met je collega Engineers veel eigen verantwoordelijkheid en variatie in je werk. Je werkt met de nieuwste en technisch meest hoogstaande systemen, waardoor je altijd de meest moderne machines kent. Met de verschillende vestigingen in Apeldoorn, Best, Hoogezand, Kapelle en Moordrecht kun je door het gehele land aan het werk.

 

4. Siemens

Grote kans dat je in ieder geval één apparaat van Siemens in huis hebt. Dit wereldwijde concern is met zijn elektronica en elektrotechniek in veel sectoren actief met de meest hoogwaardige technische apparaten. Veel van de PLC besturingssystemen worden door Siemens ontworpen en geproduceerd. Waarom dan niet werken bij het bedrijf dat ze ontwerpt? Dichter bij de innovatie zitten kan bijna niet. Naast de grote mate van innovatie kun je bij deze werkgever ook rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling, 40 verlofdagen, trainingen en een dynamische no-nonsense cultuur.

 

3. GEA

Dé grootste leverancier voor technologie voor de voedselverwerking. Zo worden er machines geleverd, installaties, procestechnologie en componenten. Wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 4 liter melk door technologie van GEA verwerkt wordt? De focus ligt op machines voor voedselverwerking, maar hiernaast wordt ook een breed scala aan andere industrieën bediend. Je werkt hier met de technologie van de toekomst, die innovatieve oplossingen biedt voor gesofisticeerde productieprocessen. Door het uitgebreide (en doorlopende) trainingsprogramma blijf je ontwikkelen en bouw je aan een serieus fundament aan kennis in je rol als Software- en Electrical Engineer.

 

2. BASF

Is chemie jouw ding? Dan wil je zeker bij BASF werken. Dit multinationale chemieconcern heeft in 2019 en 2020 prijzen gewonnen voor beste en meest aantrekkelijke werkgever. Dit komt door de goede arbeidsvoorwaarden (o.a. veel vakantiedagen, eindejaarsuitkering en een interessante bonus-structuur) en de professionele en gemotiveerde werkomgeving. De bedrijfsdoelstelling is om chemie voor een duurzame toekomst te creëren. Als Software- en Electrical Engineer lever jij hier een belangrijke bijdrage aan, door gecombineerde teams. Met de expertise worden nieuwe, innovatieve materialen en proces oplossingen gerealiseerd. Om daar een deel van te mogen uitmaken is een fantastische en leerzame ervaring, waarin geen dag hetzelfde is.

 

1. Friesland Campina

Bij Friesland Campina denk je waarschijnlijk aan een Nederlands bedrijf met vooral veel landbouw, koeien en gras. Maar wist je ook dat zij een van de grootste zuivelbedrijven ter wereld zijn? Friesland Campina is een internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. Als je als Software of Electrical Engineer bij Friesland Campina werkt, kun je naast een uitbetaling in salaris ook rekenen op een serieuze investering in jouw ontwikkeling met relevante opleidingen en trainingen. Bij deze werkgever blijf je jezelf ontwikkelen, of je er nu 2 maanden of 2 jaar werkt. Zo groei je steeds verder in je rol en verantwoordelijkheden. Een goede investering in je carrière!

 

Zie jij jezelf al bij een van deze werkgevers werken?

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel mijn baan. Ik vertegenwoordig jou naar je volgende baan. Bij Synsel Techniek doen we al 10 jaar niks anders dan de beste banen vinden voor Software- en Electrical Engineers. Ik ken de markt, weet precies wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Vul via de Banenscan eenvoudig jouw wensen en ambities in. Ik vertaal deze vervolgens naar opties en vertegenwoordig jou naar de beste baan. Your tech dream, our job!

Het is belangrijk dat je baan de mooiste uitdaging en de fijnste arbeidsvoorwaarden heeft. Maar vergeet het bedrijf waar je daadwerkelijk voor werkt niet!

Peter-Jan Kloppers