Klaar voor jouw eerste baan? Dit is ons advies voor starters!

Je hebt het rijtje afgevinkt: opleiding afgerond, diploma binnen en je CV is helemaal up to date. Je bent helemaal klaar voor je eerste échte baan. Maar is de arbeidsmarkt dat ook wel voor jou? Lees in deze blog hoe jij als starter alles uit jouw begin op de arbeidsmarkt haalt en hoe wij je hierbij kunnen helpen!

Het daadwerkelijk starten met solliciteren kan knap lastig zijn. Wellicht twijfel je of je voldoende beschikt over bepaalde vaardigheden en hoe weet je nu precies wat je zoekt in een baan? Dit is erg herkenbaar voor de meeste starters. Gelukkig hebben wij veel ervaring in het begeleiden van starters naar hun eerste baan.

Synsel

Goed advies is lastig te vinden

Iedereen om je heen wil je graag advies geven hoe jij jouw carrière het beste kan starten. Het enige is, de arbeidsmarkt verandert steeds. Niet alleen verschilt de markt van branche tot branche. De arbeidsmarkt van jaren geleden is totaal anders dan die van nu. Bij Synsel hebben wij ons gespecialiseerd in de techniek, zo weten wij alles over deze branche en de bijbehorende arbeidsmarkt. Het is onze missie om voor technici de deuren te open naar de beste banen. Ons motto is dan ook “Your tech dream, our job”. Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen.

 

Gespecialiseerde adviseurs

Onze adviseurs weten continue hoe het eraan toe gaat op de huidige arbeidsmarkt en wat er speelt. En dan met name in de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering. Zo weten zij ook of een aanbod van een bedrijf marktconform is. Samen met deze adviseur ga je op zoek naar de best passende baan. Dus niet alleen het hoogste salaris, ook een baan waarin ruimte is voor jouw wensen en doorgroeimogelijkheden. En ons advies is ook nog eens altijd gratis.

 

Synsel

Altijd op gesprek bij meerdere bedrijven

Je krijgt pas echt een goed beeld van wat je wilt als je meerdere gesprekken bij verschillende bedrijven hebt gevoerd. Daarom ga je bij Synsel altijd op gesprek bij meerdere bedrijven. Je kunt je voorstellen dat er grote verschillen zitten tussen multinationals en kleine familiebedrijven. We gaan samen aan de slag met jouw wensen en we helpen je met de voorbereiding van jouw sollicitatiegesprekken en alles wat daarbij komt kijken. Zo kom je het beste uit de verf bij het bedrijf waar jij écht wilt werken. Zo weten we zeker dat jouw eerste baan ook de beste baan wordt.  Wil jij de beste start van je carrière maken? Plan dan een gesprek in met een van onze adviseurs!

 

Je krijgt pas echt een goed beeld van wat je wilt als je meerdere gesprekken bij verschillende bedrijven hebt gevoerd. Daarom ga je bij Synsel altijd op gesprek bij meerdere bedrijven.