Alleen vacatures met veel afwisseling tijdens het werk

Banen zonder poespas, maar mét lekker sleutelen

Altijd actief meewerken aan verbeterplannen op locatie

Daarom Synsel

voor Mechanisch Monteurs

Wij hebben de banen met de meeste afwisseling en ruime mogelijkheden tot meewerken aan verbeterplannen (en je kunt daarnaast ook gewoon lekker veel sleutelen)

Een derde van je leven breng je werkend door. Daarom is het enorm belangrijk dat je tijdens jouw baan als Mechanisch Monteur veel afwisseling hebt. Wij begrijpen dit heel goed en daarom hebben wij alleen banen met lekker veel afwisseling in het werk. Zo vliegen de dagen voorbij en ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Daarnaast kun je bij onze banen jouw technisch inzicht volop inzetten. Bij onze vacatures voor Mechanisch Monteurs kun je namelijk altijd actief meewerken aan verbeterplannen: hoe kunnen we de zaken efficiënter en effectiever oppakken? Jouw mening (en vooral kennis) is hier altijd van belang. En na de afwisseling en actief meewerken aan plannen? Lekker sleutelen. Juist! Daar kom jij voor en daar ben je goed in. Bij onze banen kun je gewoon volop aan de bak, zonder te veel poespas. Precies zoals jij het als Mechanisch Monteur wilt.

Je kan een deel van onze vacatures met de meeste afwisseling bekijken via de onderstaande button. Je kan ook je cv uploaden en ons de best passende baan voor jou laten vinden!

Daarom kies jij voor Synsel

Synsel

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Gespecialiseerd in Techniek

Gespecialiseerde Adviseurs

Voor Mechanisch Monteurs

Meeste banen

Met afwisseling en de mogelijkheid tot actief meewerken

Gewoon lekker sleutelwerk

1500+ Werkgevers binnen de Technische Dienst en Industrie

Daarom Synsel

Enkel en alleen vaste banen

Bij Synsel Techniek hebben we alleen vaste banen. Tegenwoordig werken veel Mechanisch Monteurs in de Technische Dienst en Industrie op flexibele basis. Zonde, want echt bouwen aan een carrière doe je met een vaste baan waarin jouw ambitie en groei centraal staat. Daarom doen wij het anders en hebben we alleen vaste banen voor Mechanisch Monteurs. Zo wordt er geïnvesteerd in jouw toekomst.

Upload jouw cv en een van onze adviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op om voor jou een vaste baan binnen de Industrie en Technische Dienst te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

Mechanisch Monteur

Laat ons de beste baan voor je vinden

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 152 innovatieve werkgevers binnen de Technische Dienst en Industrie specifiek voor Mechanisch Monteurs. Upload jouw CV en wij vinden de beste baan voor jou!

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om

Wij staan voor je klaar