Alleen vacatures met veel afwisseling tijdens het werk

Banen waarin jij het machinepark zo efficiënt mogelijk laat draaien

Altijd actief meewerken aan verbeterplannen op locatie

Daarom Synsel

Voor Onderhoudsmonteurs

Wij hebben de banen met de meeste afwisseling en ruime mogelijkheden tot meewerken aan verbeterplannen (en jij houdt met jouw kennis en inzicht het machinepark draaiend)

Een groot deel van je leven breng je werkend door. Daarom is het enorm belangrijk dat je tijdens jouw baan als Onderhoudsmonteur veel afwisseling hebt. Wij begrijpen dit heel goed en daarom hebben wij alleen banen met lekker veel afwisseling in het werk. Zo vliegen de dagen voorbij en ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Daarnaast kun je bij onze banen jouw technisch inzicht volop inzetten. Bij onze vacatures voor Onderhoudsmonteurs kun je namelijk altijd actief meewerken aan verbeterplannen: hoe kunnen we de zaken efficiënter en effectiever oppakken? Jouw mening (en vooral kennis) is hier altijd van belang. En na de afwisseling en actief meewerken aan plannen? Dan houd jij het machinepark zo efficiënt mogelijk draaiend. Jij bent de onmisbare schakel op locatie, en zorgt met de Storingsmonteurs dat alles vlekkeloos verloopt. Het machinepark heeft nog nooit zo fijn gedraaid!

Je kan een deel van onze vacatures met de meeste afwisseling bekijken via de onderstaande button. Je kan ook je cv uploaden en ons de best passende baan voor jou laten vinden!

Daarom Synsel

Synsel

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Kies voor keuze

De meeste banen

2500+ werkgevers

Dé specialist voor Onderhoudsmonteurs

Adviseurs die zich enkel en alleen bezig houden met Onderhoudsmonteurs

Kennen de markt en jouw opties als Onderhoudsmonteur

Daarom Synsel

Enkel en alleen vaste banen voor Onderhoudsmonteurs

Bij Synsel Techniek hebben we alleen vaste banen. Tegenwoordig werken veel Storingsmonteurs in de Technische Dienst en Industrie op flexibele basis. Zonde, want echt bouwen aan een carrière doe je met een vaste baan waarin jouw ambitie en groei centraal staat. Daarom doen wij het anders en hebben we alleen vaste banen voor Storingsmonteurs. Zo wordt er geïnvesteerd in jouw toekomst.

Upload jouw cv en een van onze adviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op om voor jou een vaste baan binnen de Industrie en Technische Dienst te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

Elektromonteur

Laat ons de beste baan voor je vinden

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800  innovatieve werkgevers binnen de Technische Dienst en Industrie specifiek voor Storingsmonteurs. Upload jouw CV en wij vinden de beste baan voor jou!

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om

Wij staan voor je klaar