Your tech dream, our job

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen

Een derde van jouw leven breng je werkend door. Dat is nogal wat. Laten we dan zorgen dat jouw werk als Operator avontuurlijk is, bij een werkgever waar jij jezelf kan zijn. Alleen zo komt jouw vakmanschap echt tot zijn recht en bouw je verder aan jouw carrière. Met keuze uit 91+ Operator vacatures is het best een opgave om die ene droombaan eruit te pikken. Zeker omdat jouw volgende carrièrestap moet aansluiten bij jouw opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica én bij de werkervaring die je al hebt opgedaan. Het moet die ene baan zijn die past bij jou én bij hoe jouw leven er nu uitziet. Dus is het een baan met de juiste arbeidsvoorwaarden, werksfeer en locatie. Last but not least wil je die stap zetten in een Operator-rol én bij een innovatieve werkgever waar je kan bouwen aan jouw toekomst. Gelukkig verstaan we je vak. Niet alleen dat: we kennen de werkgevers waar jouw kansen liggen en zo kunnen we jou adviseren. Dat adviseren kunnen we natuurlijk pas echt goed doen als we ook jou leren kennen. Alleen als we weten wat jij als Operator wilt (en wat je juist niet wilt) kunnen we met elkaar bepalen wat jouw volgende carrièrestap kan zijn. En waar je deze stap het best kan zetten.

Jouw belangen vertegenwoordigd door Synsel

Synsel

Kies voor keuze

De meeste banen

2500+ werkgevers

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Gespecialiseerd in techniek

Gespecialiseerde Adviseurs

Voor Procesoperators

Onze werkwijze voor Operators

01

Ambitiegesprek

01

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

02

Jouw keuzemogelijkheden

02

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

03

Jouw cv-upgrade

03

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

04

Onze sollicitatietips

04

Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

05

Altijd meerdere werkgevers

05

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

06

De beste arbeidsvoorwaarden

06

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Uitgelichte vacature

Procesoperator 5-ploegen

Wegens het toenemende aantal klanten is deze organisatie in Eindhoven op zoek naar een gemotiveerde Procesoperator. Dit bedrijf biedt concrete oplossingen in de richting van infra recycling en beton. Ze zijn actief binnen 7 landen en staan bekend als één van de grootste bedrijven in de bouwsector. Deze positie weten ze te behouden door te blijven investeren in kennis, nieuwe markten en innovatieve technologieën. Daarnaast vinden ze het belangrijk om te verduurzamen en rekening te houden met het milieu.  In de rol van Procesoperator draag jij hieraan bij door te zorgen voor een efficiënte procesvoering. De medewerkers van dit bedrijf ervaren de werksfeer als warm, sociaal en open. Er heerst een no-nonsense cultuur en er is veel ruimte voor eigen initiatieven. 

Zoek jij een baan als Procesoperator en spreekt bovenstaande je aan? Twijfel dan niet en reageer!

Procesoperator - Vacature

Daarom doe je als Procesoperator een beroep op ons:

De beste volgende stap

Met een brede keuze uit banen kiezen we met elkaar de carrièrestap waarmee je bouwt aan jouw toekomst.

De beste voorwaarden

Een goed salaris, prettige werksfeer en een goed bereikbare locatie: de beste baan voor jou heeft ook de beste voorwaarden.

Altijd vaste banen

Echt bouwen aan jouw carrière als Procesoperator doe je door te investeren in je toekomst met een vaste baan.

Synsel

Meer dan 2500 innovatieve werkgevers

Door ons uitgebreide netwerk bieden we jou als Procesoperator de grootste keuze aan als het gaat om werkgevers.

Werken met specialisten

Bij Synsel Techniek verstaan we jouw technische vak. We kennen de markt, spreken jouw taal en weten wat er speelt.

Jij staat voorop

Niet de werkgever maar jij staat voorop. Wij geloven erin dat als jij excelleert in jouw vak, onze klanten het meest tevreden zijn.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons de beste baan voor jou vinden!

Move forward en deel jouw cv. Binnen 24 uur ontvang je vacatures uit het grootste netwerk van Nederland die passen bij jouw wensen. Aan jou de keuze.

Wij staan voor je klaar