De meeste vacatures in de 5-Ploegen

Alleen Vaste Banen

De Beste Voorwaarden

Werken in de 5-Ploegen?

Bij Synsel Techniek hebben we veel keuze voor Operators die willen werken in de 5-ploegen.

Bij deze 5-ploegendiensten werk je 6 dagen achter elkaar (wisselend tussen ochtend, middag - en avonddiensten). Vervolgens ben je de 4 daarop volgende dagen vrij. 5-ploegendiensten worden ook wel volcontinu diensten genoemd.

Deze volcontinu roosters hebben veel fijne voordelen – zo bestaat een fulltime werkweek vaak uit 33,6 uur en ontvang je voor het werken in deze diensten toeslagen tot 30%. Zo verdien je meer in minder tijd.

Veel Operators geven daarom de voorkeur aan deze ploegendienst, daarom hebben wij de meeste vacatures in de 5-ploegendienst beschikbaar.

Je kan een deel van onze vacatures binnen de 5-ploegen vinden via de onderstaande button. Je kan ook je cv uploaden en ons de best passende baan voor jou laten vinden!

Daarom Synsel voor Operators!

Synsel

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De meeste banen in de 5-ploegen

1800+ werkgevers binnen de (Proces) Industrie

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Gespecialiseerd in techniek

Gespecialiseerde Adviseurs

Voor Procesoperators

Daarom Synsel

Enkel en alleen vaste banen in de 5-ploegen

Bij Synsel Techniek hebben we alleen vaste banen. Tegenwoordig werken veel Operators in de procesindustrie op flexibele basis. Zonde, want echt bouwen aan een carrière doe je met een vaste baan waarin jouw ambitie en groei centraal staat. Daarom doen wij het anders en hebben we alleen vaste banen voor Operators. Zo wordt er geïnvesteerd in jouw toekomst.

Upload jouw cv en een van onze adviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op om voor jou een vaste baan binnen de (proces) industrie te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

operators

De Beste Voorwaarden voor Procesoperators

Wij doen al 10 jaar niks anders dan de beste banen vinden voor (Proces) Operators. Hierdoor kennen we de markt, weten we precies wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor jou. Doordat wij in contact staan met alle Productieleiders weten wij wat er mogelijk is binnen de Industrie. Met onze kennis weten wij precies wat voor jou haalbaar is en waarin voor ons te onderhandelen valt. Zo zorgen wij voor de beste voorwaarden voor jou.

waldemar-brandt-Xlc8HG FB2k-unsplash

Laat ons de beste baan voor je vinden

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800 innovatieve werkgevers binnen de (Proces) Industrie specifiek voor Operators A, Operators B en Operators C. Upload jouw CV en wij vinden de beste baan voor jou!

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om

Wij staan voor je klaar