Alleen vacatures waarbij je werkt in een ploegendienst

Banen waar je altijd met hightech machines werkt

Jij zorgt dat de fabriek blijft draaien

Daarom Synsel

Voor Storingsmonteurs

Wij hebben de meeste banen met ploegendiensten en het werken met hightech machines (en omdat het proces door moet gaan, houd jij de fabriek draaiende)

Het werken in een ploegendienst biedt veel voordelen. Bijvoorbeeld een lekker lang weekend en gunstige werktijden. Daarnaast kun je met een 3- of 5-ploegendienst juist minder werken, maar meer betaald krijgen! Werken in een ploegendienst is voor veel Storingsmonteurs belangrijk en daarom hebben wij alleen banen waarbij je in een ploegendienst kunt werken. Daarnaast werk je bij onze banen altijd met het nieuwste van het nieuwste: hightech machines en veel interne kennis en begeleiding om hier goed mee om te gaan. Zo ben je bezig met de techniek van morgen. In je werk kun je altijd rekenen op veel afwisseling Zo blijf je altijd scherp en blijf je met vol plezier bezig met het werk. Als Storingsmonteur ben jij dé onmisbare persoon in het proces. Jij bent degene die de fabriek draaiende houdt en zorgt dat het proces ongeacht wat door kan blijven gaan. Een mooie uitdaging, die jou als Storingsmonteur op het lijf geschreven is!

Je kan een deel van onze vacatures met ploegendiensten en hightech machines bekijken via de onderstaande button. Je kan ook je cv uploaden en ons de best passende baan voor jou laten vinden!

Daarom Synsel

Synsel

Alleen vaste banen

Voor de beste toekomst

De beste voorwaarden

Wij onderhandelen voor jou

Jij staat centraal!

Jouw wensen

Onze selectie

Jouw keuze

Kies voor keuze als Monteur

1800+ werkgevers binnen de Technische Dienst en Industrie

Gespecialiseerd in Storingsmonteurs

Adviseurs die zich enkel en alleen bezig houden met Storingsmonteurs

Kennen de markt en jouw opties als Storingsmonteur

Daarom Synsel

Enkel en alleen vaste banen voor Storingsmonteurs

Bij Synsel Techniek hebben we alleen vaste banen. Tegenwoordig werken veel Storingsmonteurs in de Technische Dienst en Industrie op flexibele basis. Zonde, want echt bouwen aan een carrière doe je met een vaste baan waarin jouw ambitie en groei centraal staat. Daarom doen wij het anders en hebben we alleen vaste banen voor Storingsmonteurs. Zo wordt er geïnvesteerd in jouw toekomst.

Upload jouw cv en een van onze adviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op om voor jou een vaste baan binnen de Industrie en Technische Dienst te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

Elektromonteur

Laat ons de beste baan voor je vinden

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800  innovatieve werkgevers binnen de Technische Dienst en Industrie specifiek voor Storingsmonteurs. Upload jouw CV en wij vinden de beste baan voor jou!

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om

Wij staan voor je klaar