Move forward en kom Synsel Techniek versterken

Open deuren naar de beste banen voor technici.

Onze 5 interne vacatures
Synsel Synsel
Synsel

Werk dat er toe doet

Bij Synsel Techniek openen we deuren voor technici naar de beste banen. Maar eerst doen we de deur voor jou open.

Flexibele werktijden

Een derde van je leven breng je werkend door, fijn als dat kan op tijden die aansluiten bij jouw privé-agenda. Dat kan bij Synsel.

Korte lijnen

We communiceren graag zonder omwegen: eerlijk, transparant en nuchter. Met onze technici en met onze collega’s.

De leukste baan die je ooit hebt gehad, midden in de techniek.

Synsel Techniek is gespecialiseerd in het vinden van de beste banen binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering voor techneuten in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica.

Be one of a kind:

Jij bent uniek. Daarom kijken we vooral naar wíé jij bent en wát jij wilt. Jij staat voorop en dan pas de werkgever. Wij geloven er namelijk in dat als jij als techneut excelleert in jouw vak, onze klanten hier het meest bij gebaat zijn. Want jij bent one of a kind.

Have fun together

Een derde van jouw leven breng je werkend door. Dat is nogal wat. Laten we er daarom samen voor zorgen dat jouw nieuwe baan er 1 is waar je bouwt aan je carrière. En dat het een baan is waar je plezier aan beleeft. Let’s have fun together!

Move forward

Binnen de wereld van machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering zijn er oneindig veel kansen. Jij kan in jouw vak het ultieme bereiken. Samen werken we aan jouw toekomst en kiezen we met elkaar de beste optie. Jij wil vooruit, dus move forward.

Synsel

Werken bij Synsel

Their tech dream, your job

Bij Synsel openen we deuren naar de beste banen voor technici. Dit lukt ons door de technici altijd voorop te stellen bij de zoektocht naar een baan. Door samen te werken en plezier te hebben. Zo gaan we voor het beste resultaat waar zowel de techneut als de werkgever van profiteert. Doe jij met ons mee?
Synsel
  • Alleen vaste banen
  • De beste voorwaarden
  • Altijd bereikbaar voor je vragen

Peter Jan Kloppers, oprichter Synsel

"Successen behalen we bij Synsel met elkaar. Met plezier en door hard te werken."

Vacatures bij Synsel Techniek