Move forward en kom Synsel Techniek versterken

Onze 32 interne vacatures
Synsel Synsel
Synsel

Groei mee

We zijn een van de snelst groeiende bedrijven binnen de recruitment, en dit willen we blijven doen. Als collega krijg jij de kans om met ons mee te groeien.

Beste borrels en feestjes

Vrijdagmiddag borrels, barbecues en wintersport. Omdat werk leuk moet zijn.

Gezellig jong team

Er heerst een informele, collegiale en ambitieuze sfeer die zorgt voor een energie boost zodra je binnenkomt.

Werken bij Synsel

Their tech dream, your job

Bij Synsel openen we deuren naar de beste banen voor technici. Dit lukt ons door de technici altijd voorop te stellen bij de zoektocht naar een baan. Door samen te werken en plezier te hebben. Zo gaan we voor het beste resultaat waar zowel de techneut als de werkgever van profiteert. Doe jij met ons mee?
Synsel

Peter Jan Kloppers, oprichter Synsel

"Successen behalen we bij Synsel met elkaar. Met plezier en door hard te werken."

De leukste baan die je ooit hebt gehad, midden in de techniek.

Synsel Techniek is gespecialiseerd in het vinden van de beste banen binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering voor techneuten in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica.

Be one of a kind:

Jij bent uniek. Daarom kijken we vooral naar wíé jij bent en wat jij wilt. Wij geloven er namelijk in dat als jij excelleert in jouw vak, onze techneuten en klanten hier het meest bij gebaat zijn. Ons diverse team bestaat uit de beste professionals, want wij willen elke dag van elkaar leren.

Have fun together

Een derde van jouw leven breng je werkend door. Dat is nogal wat. Laten we dan zorgen dat werken avontuurlijk is. Wij werken op basis van persoonlijk contact en vertrouwen. We toppen de samenwerking af met een portie humor. Met plezier, want werken is leuk.

Move forward

Wij weten dat er oneindig veel kansen zijn. We zijn kritisch, willen altijd het beste en dat willen we snel bereiken. Het waarmaken van ambities zit in ons bloed. Samen werken we aan een toekomst en kiezen we de beste optie. Met ambitie, want wij staan niet stil.