Wij staan voor je klaar!

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen. Level up en kom in contact met de meest aansprekende technische werkgevers van Nederland.

Jouw bericht aan ons

Je hoort binnen 1 werkdag van ons

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

App onze kandidaten

En ontdek hun verhalen.

Elmar Koopman

Procesoperator

Ik kwam per toeval bij een vacature van Synsel terecht. Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen. Ik werk nu als Monteur in de service bij Royal Reesink. Ik ga na een werkdag echt blij naar huis wanneer ik weer een uitdagende & mooie klus heb gehad en de klant mij met een grote glimlach uit staat te zwaaien.

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor. Ik ben aan de slag gegaan als Control Engineer bij ICT Automatisering waar ik tevreden naar huis ga als ik bijvoorbeeld een mijlpaal in het project heb gehaald (stuk software af heb), maar ook wanneer ik een FAT of inbedrijfstelling goed heb kunnen afsluiten met daarbij een tevreden klant. Ik zou Synsel zeker aanraden wanneer je nog niet helemaal weet welke arbeidsmogelijkheden er voor je zijn en je nog niet geheel bekend bent met welke interessante bedrijven er te vinden zijn die bij jou passen.

Bas Kloppers

Monteur Technische Dienst

Ik ben voor Synsel gaan werken omdat ik via een vacature op Indeed terecht kwam op de website. Ik heb gereageerd op de vacature en zodoende kwam ik met jullie in contact. Het voelde meteen goed en prettig. Je kunt altijd een appje sturen of mailtje waar gelijk iets mee gedaan wordt. Daarbij komt dat jullie mij ontzettend hebben geholpen door kieskeurig te zijn in het zoeken naar een baan. Door vragen te stellen over wat ik bijvoorbeeld écht belangrijk vind in een baan. Hier ga je over nadenken en dan kun je ook de beste beslissing maken over wat het best bij je past. Inmiddels werk ik bijna een jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle. Dat heb ik mede aan jullie te danken!

Wij zijn Synsel Techniek

Dé werkgever voor technici in Nederland.