Dé specialist voor Monteurs in de Technische Dienst

Kies uit de beste banen in de industrie

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800 innovatieve werkgevers binnen de Industrie specifiek voor Mechanisch Monteurs, Elektromonteurs, Allround Monteurs en Besturingstechnici. Denk hierbij aan bedrijven binnen de food-, chemie-, farma-, automotive-, papier-, rubber & kunststof-, verpakkings- en metaalindustrie.

Specialist in de Technische Dienst

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor Monteurs in de Technische Dienst. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor monteurs in de industrie.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle technische diensten weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende industrieën, machineparken, technieken en ploegendiensten.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Hoofd Technische Dienst in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan waarin jij wordt gewaardeerd vanwege jouw expertise, waar je blijvend technisch wordt uitgedaagd en passend voor wordt beloond. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Marcel Ebben

Supervisor bij PPG Tiel | Sinds januari 2024

Ik kan niets anders zeggen dan dat de ervaring met Synsel Techniek positief is. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld. Synsel Techniek, bedankt!

Lees meer

Maarten Manders

Monteur Technische Dienst bij Globemilk | Sinds januari 2024

Ik reageerde op een vacature via Facebook en vrijwel direct nam Synsel Techniek contact met mij op.

Lees meer

Andrik van der Molen

Service Monteur

Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond.

Lees meer

Joost Gilbers

Monteur (service)

Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen.

Lees meer

Marieke Hulman

Werkvoorbereider bij Facta Spijkenisse | Sinds maart 2024

En de begeleiding van Synsel? Die is perfect! Er is onder andere onderhandeld over mijn salaris, gekeken naar reisvergoeding via het OV en zelfs naar een uitbetaling per 4 weken. En voor ik begon, ontving ik een pakketje om me veel succes te wensen.

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan