Dé specialist voor Monteurs in de Technische Dienst

Kies uit de beste banen in de industrie

Bekijk alle vacatures

Dé specialist voor Monteurs in de Technische Dienst

Kies uit de beste banen in de industrie

Bekijk alle vacatures

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800 innovatieve werkgevers binnen de Industrie specifiek voor Mechanisch Monteurs, Elektromonteurs, Allround Monteurs en Besturingstechnici. Denk hierbij aan bedrijven binnen de food-, chemie-, farma-, automotive-, papier-, rubber & kunststof-, verpakkings- en metaalindustrie.

Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel
Synsel

Specialist in de Technische Dienst

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor Monteurs in de Technische Dienst. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor monteurs in de industrie.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle technische diensten weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende industrieën, machineparken, technieken en ploegendiensten.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Hoofd Technische Dienst in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Synsel
Synsel

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan waarin jij wordt gewaardeerd vanwege jouw expertise, waar je blijvend technisch wordt uitgedaagd en passend voor wordt beloond. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Laat je vertegenwoordigen door Synsel

789 banen in de Industrie

Enkel en alleen banen voor Monteurs Technische Dienst

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

Deze techneuten gingen je voor

Wil je snel aan de slag?

Stuur jou cv en wij gaan op zoek naar een passende uitdaging!

Wij staan voor je klaar