about-us-header-1 about-us-header-2

Maak kennis met
Synsel Techniek

Over ons

Synsel is ontstaan vanuit de techniek!

bg-svg-a1

Over ons

Synsel Techniek is een technisch detacheringsbureau specifiek voor monteurs en engineers. Synsel doet al 10 jaar niks anders dan de beste baan vinden voor technici. Het bedrijf is ontstaan vanuit HR-werkzaamheden die voor de hightech machinebouwer DG Press werden uitgevoerd. Hieruit bleek al snel dat het vinden van goede technici een grote uitdaging is voor bedrijven. Je kan nog zulke mooie innovatieve projecten opstarten, maar zonder de juiste technici wordt een bedrijf geremd in haar groei.

Jij staat centraal

Synsel besloot als eerste bureau van Nederland de situatie om te draaien en de kandidaat centraal te zetten. Dit is op de dag van vandaag dé belangrijkste succesfactor van Synsel. De kandidaat staat met zijn of haar wensen en ambities op nummer één. Vanuit deze behoefte worden bedrijven gezocht die het beste passen bij de wensen en ambities van de kandidaat. Want naar een geschikte techneut zijn bedrijven altijd op zoek. Dit heeft ertoe geleid dat Synsel het grootste netwerk van technici heeft binnen de industriële automatisering, machinebouw en industrie. Inmiddels zijn de ambities van meer dan 1200 technici vervuld en heeft Synsel een netwerk van meer dan 2500 bedrijven. Zo weten de adviseurs precies waar technici hun tech dream in vervulling kunnen laten gaan. Het is dan ook de missie van Synsel om zoveel mogelijk monteurs en engineers toegang te geven tot de beste banen.

bg-svg-a2

Business Units

In de loop der jaren heeft Synsel zich steeds verder gespecialiseerd binnen de techniek. Dit heeft geleid tot het werken in verschillende businessunits met daarbinnen gespecialiseerde adviseurs, zo kunnen de wensen van kandidaten nog beter vertalen naar concrete functies bij specifieke bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende businessunits binnen Synsel.

Wil je snel aan de slag?

Stuur jou cv en wij gaan op zoek naar een passende uitdaging!

meet the team

Met een team van bijna 50 collega's die voelen als vrienden wordt er hard gewerkt aan mooie projecten voor de grootste bedrijven van Nederland.

bg-svg-a3

Operators

Engineering

Monteurs

Customer success

Recruitment

Marketing

Faciliteit

Management