Dé specialist voor (Internationale) Service Engineers

Kies uit de beste nationale of internationale service banen

Bekijk alle vacatures

Dé specialist voor (Internationale) Service Engineers

Kies uit de beste nationale of internationale service banen

Bekijk alle vacatures

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers binnen de machinebouw en technisch dienstverleners specifiek voor (Field) Service Engineers, Commissioning Engineers en Service Monteurs regionaal, nationaal en internationaal. Denk hierbij aan klantbezoeken binnen de food-, chemie-, farma-, automotive-, papier-, rubber & kunststof-, verpakkings- en metaalindustrie of installatie- en energietechniek, systemen & apparaten en maritiem.

Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel
Synsel

Specialist in (internationale) service

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor (internationale) service engineers in de machinebouw, technisch dienstverlening, maritiem, energie- en installatietechniek. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor Monteurs en Engineers in de service of inbedrijfstellingen.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Service Managers weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende branches en locaties. Ook zorgen we voor de beste voorwaarden zoals goede toeslagen, vergoedingen, een creditcard van de zaak en een service auto.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Service Manager in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Synsel
Synsel

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan regionaal, nationaal of internationaal waarin jij passend wordt beloond en beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Laat je vertegenwoordigen door Synsel

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

Deze techneuten gingen je voor

Wil je snel aan de slag?

Stuur jou cv en wij gaan op zoek naar een passende uitdaging!

Wij staan voor je klaar