Dé specialist voor Software- en Electrical Engineers

Kies uit de beste banen in de industriële automatisering en machinebouw

Bekijk alle 1.073 vacatures

De beste banen voor Engineers

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen. Check de video om te zien hoe wij dat doen!

speel af

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers binnen de industriële automatisering en machinebouw specifiek voor Software, Automation, Robot, Hardware, System en Control Engineers. Denk hierbij aan innovatieve bedrijven binnen de machinebouw, technisch dienstverlening, maritiem, energie- en installatietechniek. 

Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel
1500 Werkgevers
bg-svg-2

Specialist in industriële automatisering

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor Software en Hardware Engineers in de machinebouw, industrie, technisch dienstverlening, maritiem en energietechniek. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor Engineers in de industriële automatisering.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Managers van engineeringsafdelingen weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende branches, organisaties, software toepassingen en programmeertalen.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Manager Engineering in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

bg-svg-1

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan waarin jij kan werken aan innovatieve en complexe vraagstukken, waar je wordt gewaardeerd vanwege jouw expertise en waar je passend wordt beloond. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Bekijk alle 1.073 vacatures
expertise-model bg-svg-3

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

Binnen 1 uur reactie
Geen klik? Wij vinden de passende baan
Engineers beoordelen ons met een 9.2
bg-svg-4

Deel jouw CV

drag & drop ofselecteer bestand

1.533 tevreden kandidaten
gingen je voor!

Rémon Nijenhuis

Mechanical Technician

Contact met Daan, Nicole en Elisabeth is top! Als ik maar een vraag heb of wat dan ook, ik krijg een snelle reactie en antwoord, of het wordt voor me uitgezocht. Niets anders dan tevreden.

Lees meer
Synsel

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer
Synsel

Wiyanna van Setten

Technical & Sales Support

Zelf had ik niet een directe achtergrond in de techniek, machine industrie etc. waardoor het voor mij lastig was in deze richting te zoeken naar een baan. Hier heeft Synsel mij ontzettend goed mee geholpen.

Lees meer
Synsel

Mike Witteveen

Technicus Proces Automatisering

Daan en Mathijs hebben op basis van mijn wensen en ambities contact gezocht met Smurfit Kappa en daar werk ik nu met veel plezier als Technicus Proces Automatisering!

Lees meer
Synsel

Andrik van der Molen

Service Monteur

Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond.

Lees meer
Synsel

Bas Kloppers

Monteur Technische Dienst

Inmiddels werk ik bijna een jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle. Dat heb ik mede aan Synsel te danken!

Lees meer
Synsel

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer
Synsel

Robin Huiskamp

Mechanical Engineer

Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Samen met Joost hebben we een perfect aansluitende functie voor mij gevonden.

Lees meer
Synsel

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer
Synsel

Joost Gilbers

Monteur (service)

Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen.

Lees meer
Synsel

Elmar Koopman

Procesoperator

Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste.

Lees meer
Synsel

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan

Doe de banenscan

Wij staan voor je klaar