Wij zijn dé specialist voor Software- en Electrical Engineers

Dankzij ons grote netwerk van 2.500+ topwerkgevers vinden wij voor jou gegarandeerd de beste baan!

Jij weet wat je wil en wij weten waar dat kan.

De beste baan voor jou? Die vinden we zo:

  • We luisteren goed naar jouw wensen en ambities;

  • We zoeken de perfecte match in ons klantbestand van meer dan 2.500 topwerkgevers;

  • We stomen je klaar voor je sollicitatiegesprek;

  • We blijven met je in contact, zelfs na je detachering;

  • We houden de arbeidsmarkt constant in de gaten voor de beste kansen!


Werken als Software & Electrical Engineer

Wil jij werken als Software & Electrical Engineer? Bij Synsel hebben we honderden vacatures beschikbaar die precies aansluiten bij jouw profiel. Dankzij ons klantbestand van meer dan 2.500 topwerkgevers, vinden we gegarandeerd de beste baan voor jou.

Wat doet een Software & Electrical Engineer?

Een Software & Electrical Engineer is breed begrip waar we veel verschillende functies onder verstaan. In de basis is een Software & Electrical Engineer iemand die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen binnen elektrische systemen. Hierbij kun je denken aan de volgende functies: Embedded Systems Engineer, PLC-programmeur, SCADA Engineer, Systeemarchitect,  industriële Automatiseringsingenieur en Firmware Engineer. Software & Electrical Engineers werken in diverse industrieën zoals de Transport en Logistiek, Telecommunicatie, Gezondheidszorg en de Lucht- en ruimtevaart.

Als Software & Electrical Engineer werk je bij topwerkgevers

Als Software & Electrical Engineer ben je bij Synsel Techniek aan het juiste adres. Keer op keer zorgen wij voor de optimale match tussen Software & Electrical Engineers en de mooiste bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een baan met een hoger salaris, dichter bij huis wilt werken of meer opleidings - en doorgroeimogelijkheden zoekt, wij vinden jouw volgende baan als Software & Electrical Engineer. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 2.500 werkgevers, vinden wij wat jij zoekt of zoeken wij wat jij wilt!

Dit zijn je ontwikkelkansen als Software & Electrical Engineer

Als Software & Electrical Engineer liggen je ontwikkelkansen open in verschillende richtingen. Je kunt je vaardigheden verder verfijnen door je te specialiseren in geavanceerde technologieën zoals embedded systems, PLC-programmering, of SCADA-systemen. Bij Synsel Techniek hebben we ook verschillende managementpaden beschikbaar, waar je kunt groeien naar leidinggevende functies zoals Projectleider of Technisch Manager. Synsel Techniek ondersteunt je ambities met persoonlijke ontwikkelingsplannen, helemaal gericht op het uitbouwen van je carrière als Machinebouwer.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer bij gAvilar | Sinds februari 2024

Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica bij Boretech Holland | Sinds januari 2024

Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan!

Lees meer

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer

Yannick Luijtens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan

Benieuwd naar het salaris van andere Software & Electrical Engineers?