Dé specialist voor Software- en Electrical Engineers

Kies uit de beste banen in de industriële automatisering en machinebouw

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers binnen de industriële automatisering en machinebouw specifiek voor Software, Automation, Robot, Hardware, System en Control Engineers. Denk hierbij aan innovatieve bedrijven binnen de machinebouw, technisch dienstverlening, maritiem, energie- en installatietechniek. 

Specialist in industriële automatisering

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor Software en Hardware Engineers in de machinebouw, industrie, technisch dienstverlening, maritiem en energietechniek. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor Engineers in de industriële automatisering.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Managers van engineeringsafdelingen weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende branches, organisaties, software toepassingen en programmeertalen.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Manager Engineering in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan waarin jij kan werken aan innovatieve en complexe vraagstukken, waar je wordt gewaardeerd vanwege jouw expertise en waar je passend wordt beloond. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer | gAvilar

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica | Boretech Holland

Lees meer

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer

Marco Bijlsma

Procesoperator | Berry Global

Lees meer

Marcel Jaarsma

Mechanical Engineer | HYTORC Nederland B.V.

Lees meer

Jordy Harhuis

Mechanical Engineer | Viro Hengelo

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan