Wij zijn dé specialist voor Mechanical Engineers

Dankzij ons grote netwerk van 2.500+ topwerkgevers vinden wij voor jou gegarandeerd de beste baan!

Jij weet wat je wil en wij weten waar dat kan.

De beste baan voor jou? Die vinden we zo:

  • We luisteren goed naar jouw wensen en ambities;

  • We zoeken de perfecte match in ons klantbestand van meer dan 2.500 topwerkgevers;

  • We stomen je klaar voor je sollicitatiegesprek;

  • We blijven met je in contact, zelfs na je detachering;

  • We houden de arbeidsmarkt constant in de gaten voor de beste kansen!


Werken als Mechanical Engineer

Wil jij werken als Mechanical Engineer? Bij Synsel hebben we honderden vacatures beschikbaar die precies aansluiten bij jouw profiel. Dankzij ons klantbestand van meer dan 2.500 topwerkgevers, vinden we gegarandeerd de beste baan voor jou.

Wat doet een Mechanical Engineer?

Een Mechanical Engineer is een brede term die verschillende functies omvat. In de kern is een Mechanical Engineer iemand die zich bezighoudt met het ontwerpen, analyseren en verbeteren van mechanische systemen en processen. Binnen dit vakgebied zijn er diverse specialisaties, waaronder: Ontwerp Engineer, Productie Engineer, Onderhouds Engineer, Kwaliteits Engineer en R&D Engineer. Mechanical Engineers zijn werkzaam in diverse sectoren zoals de maakindustrie, de automotive-industrie, de luchtvaart en de energiesector.

Als Mechanical Engineer werk je bij topwerkgevers

Als Mechanical Engineer ben je bij Synsel Techniek aan het juiste adres. Keer op keer zorgen wij voor de optimale match tussen Mechanical Engineer en de mooiste bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een baan met een hoger salaris, dichter bij huis wilt werken of meer opleidings - en doorgroeimogelijkheden zoekt, wij vinden jouw volgende baan als Mechanical Engineer. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 2.500 werkgevers, vinden wij wat jij zoekt of zoeken wij wat jij wilt!

Dit zijn je ontwikkelkansen als Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer liggen je ontwikkelkansen open in verschillende richtingen. Je kunt je vaardigheden verder verfijnen door je te specialiseren in geavanceerde technologieën zoals CAD/CAM-ontwerp, thermische analyse, of materiaalwetenschappen. Bij Synsel Techniek bieden we ook verschillende managementtrajecten aan, waarbij je kunt doorgroeien naar leidinggevende posities zoals Projectleider of Productiemanager. Synsel Techniek ondersteunt je ambities met persoonlijke ontwikkelingsplannen, helemaal gericht op het uitbouwen van je carrière als Mechanical Engineer.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer bij gAvilar | Sinds februari 2024

Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica bij Boretech Holland | Sinds januari 2024

Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan!

Lees meer

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer

Yannick Luijtens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan

Benieuwd naar het salaris van andere Mechanical Engineers?