Dé specialist voor Mechanical Engineers

Kies uit de beste engineeringsbanen in de Werktuigbouwkunde

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers binnen de machinebouw, industrie en engineering specifiek voor Mechanical Engineers, Constructeurs, R&D Engineers, Design Engineers en Project Engineers. Denk hierbij aan bedrijven binnen de energietechniek, machinebouw, systeem- en apparatenbouw, maritieme- en hightech industrie. 

Specialist in mechanical engineering

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor werktuigbouwkundige engineers in de machinebouw, industrie en engineering. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor werktuigbouwkundigen.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Managers van engineeringsafdelingen weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende branches, organisaties, technieken en engineeringssoftware.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Manager Engineering in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan waarin jij wordt gewaardeerd vanwege jouw expertise, waar je blijvend technisch wordt uitgedaagd en waar je passend wordt beloond. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Marcel Ebben

Supervisor

Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld.

Lees meer

Bauke ten Cate

Procesoperator

De eerste indruk die ik bij dit bedrijf had, geldt nog steeds: de sfeer is ontzettend goed. Ik zit hier goed op mijn plek als Procesoperator.

Lees meer

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer

De combinatie van de werkzaamheden én de potentie om door te groeien, gaven uiteindelijk de doorslag om bij gAvilar aan de slag te gaan.

Lees meer

Kevin van der Molen

Machine Operator

Vanaf het moment dat ik door de fabriek heen liep, wist ik al dat dit mijn nieuwe werkgever zou worden. Er valt hier ontzettend veel te leren en de sfeer op de werkvloer is erg goed.

Lees meer

Klaas Korthuis

Procesoperator

Iedere vraag die ik had, werd ontzettend snel opgepakt. Wist iemand het antwoord niet? Dan kwam ik binnen een dag in contact met iemand die het wél wist. Ik ben erg tevreden over het contact met Synsel Techniek!

Lees meer

Maarten Manders

Monteur Technische Dienst

Ik wil Synsel Techniek bedanken voor de het goede contact, de prettige begeleiding en uiteraard mijn nieuwe baan!

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica

Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen.

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan