1833 tevreden kandidaten gingen jou voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste banen binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering voor techneuten in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica. Door ons specialisme verstaan wij jouw vak. Bekijk hier de verhalen van technici die via Synsel hun beste baan hebben gevonden.

Klaas Korthuis

Ik ben Klaas Korthuis 55 jaar, geboren en getogen in Appingedam in het noordoosten van Groningen en na mijn diensttijd en werk als Operator in Venlo, was het tijd voor een baan op een andere locatie. Via een online advertentie kwam ik met Synsel Techniek in aanraking. 

Het contact met Camiel verliep ontzettend soepel. Na het doorgeven van mijn gewenste salaris en andere zaken die voor mij belangrijk waren in een baan, heeft hij me begeleid naar een positie als Operator bij IJsbeer Energie in Steenwijk. Iedere vraag die ik had, werd ontzettend snel opgepakt door Camiel. Wist hij het antwoord niet? Dan kwam ik binnen een dag in contact met iemand die het wél wist. Ik ben erg tevreden over het contact met Synsel Techniek! Bedankt!

Jarno Peeters

Ik ben Jarno Peeters, 23 jaar en ik kom uit Dorst, een dorpje bij Breda. Ik heb Elektrotechniek  gestudeerd aan Hogeschool Avans. Na 1,5 jaar als ZZP’er aan de slag te zijn geweest, was het tijd om een baan als Software & Electrical Engineer te zoeken.

Via Google kwam ik bij Synsel Techniek terecht. Al snel kwam ik in contact met Tim, wie me voorstelde bij verschillende bedrijven. De combinatie van de werkzaamheden én de potentie om door te groeien, gaven uiteindelijk de doorslag om bij gAvilar aan de slag te gaan. Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Oscar van Gullik

Ik ben Oscar van Gullik, 24 jaar oud en sinds december 2023 werk ik als Engineer Mechatronica bij Boretech Holland. Toen ik afstudeerde in Mechatronica aan Hogeschool Saxion in Enschede, vond ik het lastig om zelf een bedrijf te vinden waarbij je als starter aansluit. Toen ik wat rondkeek op Indeed, kwam ik een vacature van Synsel Techniek tegen. Ik reageerde en stond er vervolgens van te kijken dat ik diezelfde avond nog gebeld werd door Tim. Vervolgens kon ik binnen no time op sollicitatiegesprek bij Boretech Holland. Met name door dat snelle handelen, heb ik uiteindelijk voor deze werkgever gekozen. Ik ben erg positief over de dienstverlening van Synsel Techniek. Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan als Engineer Mechatronica!


Bauke ten Cate

Mijn naam is Bauke ten Cate, ik ben 47 jaar, ik kom uit Wormer en naast enthousiaste keeperstrainer, ben ik Procesoperator. We zijn verantwoordelijk voor het maken van industriële plastic hoezen, die onder andere gebruikt worden voor bagage op Schiphol. De eerste indruk die ik bij dit bedrijf had, geldt nog steeds: de sfeer is ontzettend goed. Ik zit hier goed op mijn plek als Procesoperator.


Via een advertentie op Facebook kwam ik bij Synsel Techniek terecht en het vinden van een nieuwe baan verliep ontzettend soepel. Thom heeft mijn nieuwe uitdaging uiteindelijk voor me gevonden en Romy nam het contactuele stuk van het detacheringsproces op zich.


Synsel Techniek, bedankt voor alles!

Marcel Ebben

Ik had op mijn LinkedIn-profiel vermeld dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging. Vervolgens werd ik gebeld door Thijs, die aangaf dat hij een mogelijke, nieuwe uitdaging bij PPG voor me had gevonden. Ik kan niets anders zeggen dan dat de ervaring met Synsel Techniek positief is. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld. Synsel Techniek, bedankt!

Maarten Manders

Ik reageerde op een vacature via Facebook en vrijwel direct nam Synsel Techniek contact met mij op. Sijmen heeft me vervolgens naar een nieuwe uitdaging in de Technische Dienst geholpen. Er werd goed erg goed geluisterd naar mijn wensen. Mijn nieuwe baan bevalt me ontzettend goed. Het is een klein, gezellig bedrijf met een erg fijne werkgever. Ik wil Synsel Techniek bedanken voor de het goede contact, de prettige begeleiding en uiteraard mijn nieuwe baan!


Kevin

Mijn naam is Kevin, ik ben 25 jaar en ik werk sinds kort via Synsel Techniek als Machine Operator. Via een kennis kwam ik bij Synsel Techniek terecht. Vervolgens werd ik erg goed begeleid naar een nieuwe baan door Nick. Van het regelen van een sollicitatiegesprek tot de daadwerkelijke voorbereiding daarop, ik wist precies wat me te wachten stond en dat bood me erg veel houvast.

Nu zit ik enorm goed op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever Alpuro. Vanaf het moment dat ik door de fabriek heen liep, wist ik al dat dit mijn nieuwe werkgever zou worden. Er valt hier ontzettend veel te leren en de sfeer op de werkvloer is erg goed. Ik wil Synsel Techniek daarom bedanken voor de geweldige begeleiding naar mijn nieuwe baan als Machine Operator!

Ronald van Lee

Ik ben Ronald van Lee, 57 jaar en werkzaam als International Field Service Engineer bij Ottevanger Milling Engineers in Aalten. Ik ben ooit begonnen als vrachtwagenchauffeur, maar had altijd al interesse in techniek. Nadat het bedrijf waar ik werkte failliet ging, vond ik het tijd voor wat anders. Ik ging op zoek naar een baan in de techniek en ben verschillende cursussen gaan volgen waaronder hydrauliek, pneumatiek, Siemens S7 PLC en EPLAN. Ik heb wat werkervaring op gedaan en belandde vervolgens als storings- en onderhoudsmonteur in de ploegen, dat beviel mij goed. Na twee keer 9 jaar in verschillende ploegen vond ik het eind 2020 mooi geweest. Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ik vertelde dat ik wat anders wilde; uit de ploegen en wat meer afwisseling. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt. Ik werk inmiddels bijna een jaar bij Ottevanger in de service. Het klikt met collega's en Ik ben nu een paar dagen in de week van huis, dat geeft mij de afwisseling die ik zocht. Wel is het werk vooral mechanisch en mis ik nog een beetje het besturingstechnische. Gelukkig denkt Ottevanger hier ook in mee, dus dat komt vast helemaal goed. Bij de overname in oktober 2021 kreeg ik direct een vast contract. Ik heb het super naar mijn zin hier!

Rémon Nijenhuis

Ik ben Rémon Nijenhuis, 44 lentes jong en woonachtig in 't mooie Twentse dorpje Losser, te samen met mijn vrouw Joyce. Na 22,5 jaar bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt, moest ik een andere baan zien te vinden. Dit, omdat de productie werd verplaatst naar Noord Brabant & Zeeland en verhuizen geen optie was. Via een vacature op LinkedIn kwam ik in contact met Daan van Synsel. Hij stelde voor om wat meer opties in kaart te brengen en daarin kwam Enerpac naar voren. Daar ben ik op gesprek gegaan voor de functie Mechanical Technician. Na een 1e gesprek aldaar en een uitgebreide rondleiding, was er eigenlijk meteen al een klik, zo bleek. De volgende dag was er eigenlijk al een mondeling akkoord en een week later was het dan helemaal rond. De werkzaamheden daar zijn op monteursvlak zeer wisselend. Het ene moment sta je motoren te monteren inclusief elektra & hydrauliek en het andere moment ben je bezig om grote metalen onderdelen aan elkaar te sleutelen. Enerpac Hengelo is een zeer goed georganiseerde en gestructureerde werkgever, waar mooie producten worden gemaakt, die alles te maken hebben met het tillen en verplaatsen van (zeer) zware lasten. Denk daarbij aan tools om windmolens af te monteren op locatie, reuzenrad in Dubai etc... Contact met Daan, Nicole en Elisabeth is top! Als ik maar een vraag heb of wat dan ook, ik krijg een snelle reactie en antwoord, of het wordt voor me uitgezocht. Niets anders dan tevreden.

Mike Witteveen

Hiervoor zat ik nooit helemaal op mijn plek bij een werkgever. Daan en Mathijs hebben op basis van mijn wensen en ambities contact gezocht met Smurfit Kappa en daar werk ik nu met veel plezier als Technicus Proces Automatisering! Wat vooral top is, is dat iedereen intern super met elkaar omgaat. Waar je bij andere bedrijven vaak een nummertje bent, is dat bij Smurfit Kappa totaal anders. Ik had het wat dat betreft niet beter kunnen wensen!

Ook was ik altijd op zoek naar een bedrijf met doorgroeimogelijkheden en hier is zoveel mogelijk. Ik ben nu al met een cursus bezig, maar ze hebben me zelfs gevraagd of ik een Siemens cursus van 3 weken wil gaan doen. Dat had ik nooit verwacht! Bedankt Daan en Mathijs, ik ga hier niet meer weg!

Andrik van der Molen

Voordat ik bij Synsel terecht kwam, had ik al een aantal andere recruitment bedrijven geprobeerd. Ik ben Service Monteur en ik kon zelf niet echt een geschikte werkgever vinden. Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond. Bij het eerste bedrijf was het al meteen raak! Er werd snel een tweede gesprek geregeld en inmiddels werk al bijna een jaar met veel plezier bij Crest Dutch Machinery.

Ik doe het werk met veel plezier en ik geniet ik er ook echt van om veel te kunnen reizen. Onze klanten zitten namelijk overal ter wereld! Ik zou Synsel aanbevelen, omdat ze de juiste contacten hebben en alleen energie stekken in bedrijven die passen bij je interesse en kunnen.

Yannick Luitjens

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor. Ik ben aan de slag gegaan als Control Engineer bij ICT Automatisering waar ik tevreden naar huis ga als ik bijvoorbeeld een mijlpaal in het project heb gehaald (stuk software af heb), maar ook wanneer ik een FAT of inbedrijfstelling goed heb kunnen afsluiten met daarbij een tevreden klant.

Ik zou Synsel zeker aanraden wanneer je nog niet helemaal weet welke arbeidsmogelijkheden er voor je zijn en je nog niet geheel bekend bent met welke interessante bedrijven er te vinden zijn die bij jou passen.

Koen Willems

Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik een paar aanbiedingen kreeg van bedrijven die ik interessant vond en ik had die zelf ook nog niet gevonden. Ik werk nu als Software Engineer PLC bij Van Doren Engineers en ik ga echt blij naar huis als ik goed werk heb geleverd, maar tegelijkertijd ook een gezellige dag heb gehad. Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Joost Gilbers

Ik kwam per toeval bij een vacature van Synsel terecht. Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen. Ik werk nu als Monteur in de service bij Royal Reesink. Ik ga na een werkdag echt blij naar huis wanneer ik weer een uitdagende & mooie klus heb gehad en de klant mij met een grote glimlach uit staat te zwaaien.

Wiyanna van Setten

Ik ben Wiyanna van Setten, 23 jaar en werkende bij Verbufa op de afdeling Technical & Sales Support. Verbufa ontwikkeld, levert en implementeert proces specifieke machine oplossingen voor de voedingsindustrie. Ik heb twee hbo-studies afgerond; Fashion & Textile Technologies en Technische Bedrijfskunde. Tijdens mijn tweede studie kwam ik erachter dat ik de techniek heel interessant vond. Omdat ik nog niet een directe achtergrond in de techniek en machine-industrie had, was het voor mij lastig om een baan in deze richting te vinden. Want wat wou ik nou precies? Hier heeft Synsel, waar ik terecht kwam via LinkedIn, mij ontzettend goed bij geholpen. Het fijnste aan Synsel Techniek vond ik dat ze werkten op basis van vertrouwen, in tegenstelling tot verschillende andere Recruitment Bureaus waar eerst diverse formulieren met aanzienlijk hoge boetebedragen getekend moesten worden. Daarnaast proberen ze precies te achterhalen waar jouw interesses en expertises liggen om vervolgens passende bedrijven aan te dragen. Zo was ik opzoek naar een commerciële functie in de techniek, het liefst bij een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Verbufa was het eerste bedrijf die Synsel aandroeg en dat was meteen de perfecte match. Synsel, ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking!

Elmar Koopman

Ik was toe aan iets nieuws en de service van Synsel sprak mij erg aan. Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste. Wat ik ook handig vond, was dat ze me hielpen om het beste uit de arbeidsvoorwaarden te halen. Nu ga ik na een werkdag blij naar huis als ik weer een lekker drukke dag heb gehad en alles goed is verlopen.

Onze werkwijze voor jou

01

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

02

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

03

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

04

Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

05

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

06

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen

Upload je cv en level up!

We brengen alle opties in de markt voor je in kaart. Aan jou de keuze.

Level up your job

Gebruik onze carriére tool om te bepalen welke uitdagingen passen bij jouw voorkeuren. En ontdek ons uitgebreide vacature aanbod.