1566 tevreden kandidaten gingen jou voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste banen binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering voor techneuten in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica. Door ons specialisme verstaan wij jouw vak. Bekijk hier de verhalen van technici die via Synsel hun beste baan hebben gevonden.

Synsel Synsel
Synsel Synsel Synsel

Bas Kloppers

Ik ben voor Synsel gaan werken omdat ik via een vacature op Indeed terecht kwam op de website. Ik heb gereageerd op de vacature en zodoende kwam ik met jullie in contact. Het voelde meteen goed en prettig. Je kunt altijd een appje sturen of mailtje waar gelijk iets mee gedaan wordt. Daarbij komt dat jullie mij ontzettend hebben geholpen door kieskeurig te zijn in het zoeken naar een baan. Door vragen te stellen over wat ik bijvoorbeeld écht belangrijk vind in een baan. Hier ga je over nadenken en dan kun je ook de beste beslissing maken over wat het best bij je past. Inmiddels werk ik bijna een jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle. Dat heb ik mede aan jullie te danken!

Synsel

Andrik van der Molen

Voordat ik bij Synsel terecht kwam, had ik al een aantal andere recruitment bedrijven geprobeerd. Ik ben Service Monteur en ik kon zelf niet echt een geschikte werkgever vinden. Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond. Bij het eerste bedrijf was het al meteen raak! Er werd snel een tweede gesprek geregeld en inmiddels werk al bijna een jaar met veel plezier bij Crest Dutch Machinery.
Ik doe het werk met veel plezier en ik geniet ik er ook echt van om veel te kunnen reizen. Onze klanten zitten namelijk overal ter wereld! Ik zou Synsel aanbevelen, omdat ze de juiste contacten hebben en alleen energie stekken in bedrijven die passen bij je interesse en kunnen.

Synsel

Yannick Luitjens

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor. Ik ben aan de slag gegaan als Control Engineer bij ICT Automatisering waar ik tevreden naar huis ga als ik bijvoorbeeld een mijlpaal in het project heb gehaald (stuk software af heb), maar ook wanneer ik een FAT of inbedrijfstelling goed heb kunnen afsluiten met daarbij een tevreden klant.
Ik zou Synsel zeker aanraden wanneer je nog niet helemaal weet welke arbeidsmogelijkheden er voor je zijn en je nog niet geheel bekend bent met welke interessante bedrijven er te vinden zijn die bij jou passen.

Synsel

Robin Huiskamp

Ik ben Robin en ik werk als Mechanical Engineer bij DG Press Services. Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Samen met Joost hebben we een perfect aansluitende functie voor mij gevonden. Ik ga na een werkdag blij naar huis wanneer ik iets nieuws heb geleerd of als ik een stuk verder ben gekomen met een uitdagend project. Ik zou Synsel zeker aanraden als je net als ik een baan zoekt met uitdaging en waar je snel kunt beginnen.

Synsel

Koen Willems

Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik een paar aanbiedingen kreeg van bedrijven die ik interessant vond en ik had die zelf ook nog niet gevonden. Ik werk nu als Software Engineer PLC bij Van Doren Engineers en ik ga echt blij naar huis als ik goed werk heb geleverd, maar tegelijkertijd ook een gezellige dag heb gehad. Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Synsel

Joost Gilbers

Ik kwam per toeval bij een vacature van Synsel terecht. Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen. Ik werk nu als Monteur in de service bij Royal Reesink. Ik ga na een werkdag echt blij naar huis wanneer ik weer een uitdagende & mooie klus heb gehad en de klant mij met een grote glimlach uit staat te zwaaien.

Synsel

Elmar Koopman

Ik was toe aan iets nieuws en de service van Synsel sprak mij erg aan. Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste. Wat ik ook handig vond, was dat ze me hielpen om het beste uit de arbeidsvoorwaarden te halen. Nu ga ik na een werkdag blij naar huis als ik weer een lekker drukke dag heb gehad en alles goed is verlopen.

Synsel

Onze werkwijze voor jou

01

Ambitiegesprek

01 Synsel

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

Synsel

02

Jouw keuzemogelijkheden

02 Synsel

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

Synsel

03

​Jouw cv-upgrade

03 Synsel

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

Synsel

04

​Onze sollicitatietips

04 Synsel

​Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

Synsel

05

Altijd meerdere werkgevers

05 Synsel

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

Synsel

06

De beste arbeidsvoorwaarden

06 Synsel

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Synsel

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Vacatures die passen bij jouw wensen

Move forward en upload jouw cv. Binnen 24 uur delen we vacatures die passen bij jouw wensen. Aan jou de keuze.

1.852tech banen

Your tech dream, our job

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. Met onze carrièretool ontdek je welke kansen aansluiten op jouw ambities.

Ontdek jouw kansen Synsel