1833 tevreden kandidaten gingen jou voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste banen binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering voor techneuten in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica. Door ons specialisme verstaan wij jouw vak. Bekijk hier de verhalen van technici die via Synsel hun beste baan hebben gevonden.

Rasim Hasim

3 april 2024

Ik ben Rasim Hasim, 24 jaar en geboren in Bulgarije. Toen ik negen jaar geleden naar Nederland kwam, ben ik hier naar school gegaan en heb ik ervoor gezorgd dat ik de Nederlandse taal onder de knie kreeg.

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan als Operator, heb ik mijn CV op Nationale Vacaturebank geplaatst. Niet veel later werd ik gebeld door Lars, die me uitgebreid meenam in wie hij was, wat Synsel Techniek voor me kon betekenen én dat hij voor me op zoek ging naar een nieuwe baan.

Vervolgens kon ik op drie gesprekken komen en kreeg ik dus de luxe om te kiezen welke werkgever het beste bij me zou passen. Na een korte rondleiding, een uitgebreide uitleg van de te gebruiken machines en het proeven van de sfeer was het voor mij duidelijk: ik ging als Operator bij Schütz Benelux B.V. aan de slag.

Van de uitleg over wat Synsel Techniek is tot het prettige contact via WhatsApp en over de telefoon, alles met Synsel was perfect geregeld en mijn nieuwe baan was zo gevonden. Synsel Techniek, bedankt!

Joël Rohaan

29 maart 2024

Via social media ben ik in contact gekomen met Synsel. Het prettige 1 op 1 contact leidde tot een aantal mooie sollicitaties bij verschillende bedrijven. Het leuke was dat de functies per bedrijf verschillend waren waardoor ik voor mijzelf de beste keuze kon maken. Dit vind ik een prettige manier van solliciteren en kan dit iedereen aanraden. Synsel Techniek, bedankt!

Michele Lindo

20 maart 2024

Ik ben Michele Lindo, geboren in Curaçao en inmiddels alweer 22 jaar in Nederland. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan kwam ik Synsel Techniek via Facebook tegen. Ik gaf aan graag als Operator aan de slag te willen en binnen een dag kwam ik al in contact met Guido. Guido heeft me vervolgens voorgesteld bij Arion Group.

Tijdens het sollicitatiegesprek werd het al snel duidelijk: Guido had mijn nieuwe baan gevonden. Van beide kanten was er een goed gevoel en mede om mijn achtergrond als Operator werd ik aangenomen bij Arion. Er zijn zelfs mogelijkheden om mijn VAPRO B-certificaat via het bedrijf te halen.

Ik maak van dichtbij mee hoe dingen gemaakt worden en vind dat erg leuk om te zien.  Ik heb het ontzettend naar mijn zin binnen dit bedrijf. De onderlinge sfeer is erg goed. Synsel Techniek, bedankt voor het vinden van deze baan als Operator bij Arion Group!

Marco Bijlsma

20 maart 2024

Mijn naam is Marco Bijlsma, geboren en getogen in Emmen en met werkervaring in de metaaltechniek, autotechniek en zelfs asbestverwijdering, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging als Procesoperator.

Via een advertentie via Facebook kwam ik bij Synsel Techniek terecht en daar gaf ik aan dat ik werkzoekende was. De begeleiding van Synsel naar mijn nieuwe baan als Procesoperator bij Berry Global was erg goed. Het feit dat er een boel online geregeld kon worden en er op die manier een baan werd gevonden die aan alle eisen voldeed, was erg prettig.

Nu heb ik een baan in de 5-ploegendienst die me maar een half uur reistijd kost én ook nog eens voldoende doorgroeimogelijkheden biedt. Ook de onderlinge sfeer binnen dit bedrijf is erg goed.

Synsel Techniek, bedankt voor het vinden van deze nieuwe uitdaging als Procesoperator bij Berry Global!

Jordy Harhuis

20 maart 2024

Ik ben Jordy Harhuis en geboren en getogen in Enschede. Na mijn opleiding Werktuigbouwkunde in Hengelo ben ik doorgestroomd naar een hbo-opleiding op het Saxion. Inmiddels heb ik mijn nieuwe rol als Mechanical Engineer bij Viro Hengelo via Synsel Techniek gevonden.

Toen ik mij CV op een online platform had geplaatst, werd er al snel contact opgenomen door Synsel Techniek. Niet veel later kon ik op gesprek komen bij Viro in Hengelo. De jonge collega’s, het feit dat ik meteen wist waar ik aan toe was én de variatie in de werkzaamheden gaven uiteindelijk de doorslag: dit was de plek waar ik als Mechanical Engineer aan de slag wilde.

Ik wil Synsel Techniek en Tom bedanken voor het vinden van deze baan als Mechanical Engineer bij Viro Hengelo!!

Marieke Hulman

8 maart 2024

Ik ben Marieke Hulman, 47 jaar en ik ben werkzaam als Werkvoorbereider via Synsel Techniek. Op LinkedIn had ik vermeld dat ik ‘Open to Work’ was en al snel werd ik benaderd door Hugo. Vervolgens werd het contact over gedragen aan Robin, wie voor mij op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

Robin wist al snel duidelijk te krijgen waar mijn wensen en behoeften lagen en vond uiteindelijk mijn nieuwe baan als Werkvoorbereider bij Facta Spijkenisse. Aangezien er onlangs een nieuw systeem is geintroduceerd binnen dit bedrijf, valt er ontzettend veel voor me te leren.

En de begeleiding van Synsel? Die is perfect! Er is onder andere onderhandeld over mijn salaris, gekeken naar reisvergoeding via het OV en zelfs naar een uitbetaling per 4 weken. En voor ik begon, ontving ik een pakketje om me veel succes te wensen. Kortom, een geweldige ervaring met Synsel Techniek die ik iedereen aanraad!

Marcel Jaarsma

15 maart 2024

Ik ben Marcel Jaarsma, fanatiek hardloper / survivalrunner, passievol motorrijder en vanaf 2010 werkzaam als Mechanical Engineer bij diverse bedrijven. Ik ga binnenkort verhuizen en dat is de reden dat ik de hulp van Synsel Techniek heb ingeschakeld om een nieuwe baan voor me te vinden. Tijdens dit proces had ik ook contact met een ander detacheringsbureau, maar in deze race blonk Synsel Techniek echt uit in daadkracht.

Dankzij Niels stonden binnen no time drie gesprekken op de planning. Na een aantal meeloopuren en een mooi voorstel vanuit de werkgever, heb ik besloten om als Mechanical Engineer bij HYTORC Nederland aan de slag te gaan.  

Als ik de begeleiding van Niels met één woord mag omschrijven, is dat ‘daadkracht’. Een erg prettige en directe manier van handelen. Synsel Techniek en in het bijzonder Niels: bedankt voor de goede begeleiding!

Klaas Korthuis

6 februari 2024

Ik ben Klaas Korthuis 55 jaar, geboren en getogen in Appingedam in het noordoosten van Groningen en na mijn diensttijd en werk als Operator in Venlo, was het tijd voor een baan op een andere locatie. Via een online advertentie kwam ik met Synsel Techniek in aanraking. 

Het contact met Camiel verliep ontzettend soepel. Na het doorgeven van mijn gewenste salaris en andere zaken die voor mij belangrijk waren in een baan, heeft hij me begeleid naar een positie als Operator bij IJsbeer Energie in Steenwijk. Iedere vraag die ik had, werd ontzettend snel opgepakt door Camiel. Wist hij het antwoord niet? Dan kwam ik binnen een dag in contact met iemand die het wél wist. Ik ben erg tevreden over het contact met Synsel Techniek! Bedankt!

Ronald van Spanje

6 maart 2024

Mijn naam is Ronald van Spanje, geboren en getogen in Enschede en inmiddels alweer een tijd werkzaam als Operator bij De Paauw Sustainable Resources. Via Synsel Techniek ben ik terecht gekomen in een jong en flexibel team waarin ik het ontzettend naar m’n zin heb. Van de eerste sollicitatiegesprekken tot nu, maanden later, was de klik tussen De Paauw en mijzelf er enorm. Ik wil Synsel Techniek daarom graag bedanken voor het vinden van deze baan!

Jarno Peeters

2 februari 2024

Ik ben Jarno Peeters, 23 jaar en ik kom uit Dorst, een dorpje bij Breda. Ik heb Elektrotechniek  gestudeerd aan Hogeschool Avans. Na 1,5 jaar als ZZP’er aan de slag te zijn geweest, was het tijd om een baan als Software & Electrical Engineer te zoeken.

Via Google kwam ik bij Synsel Techniek terecht. Al snel kwam ik in contact met Tim, wie me voorstelde bij verschillende bedrijven. De combinatie van de werkzaamheden én de potentie om door te groeien, gaven uiteindelijk de doorslag om bij gAvilar aan de slag te gaan. Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Oscar van Gullik

30 januari 2024

Ik ben Oscar van Gullik, 24 jaar oud en sinds december 2023 werk ik als Engineer Mechatronica bij Boretech Holland. Toen ik afstudeerde in Mechatronica aan Hogeschool Saxion in Enschede, vond ik het lastig om zelf een bedrijf te vinden waarbij je als starter aansluit. Toen ik wat rondkeek op Indeed, kwam ik een vacature van Synsel Techniek tegen. Ik reageerde en stond er vervolgens van te kijken dat ik diezelfde avond nog gebeld werd door Tim. Vervolgens kon ik binnen no time op sollicitatiegesprek bij Boretech Holland. Met name door dat snelle handelen, heb ik uiteindelijk voor deze werkgever gekozen. Ik ben erg positief over de dienstverlening van Synsel Techniek. Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan als Engineer Mechatronica!


Bauke ten Cate

30 januari 2024

Mijn naam is Bauke ten Cate, ik ben 47 jaar, ik kom uit Wormer en naast enthousiaste keeperstrainer, ben ik Procesoperator. We zijn verantwoordelijk voor het maken van industriële plastic hoezen, die onder andere gebruikt worden voor bagage op Schiphol. De eerste indruk die ik bij dit bedrijf had, geldt nog steeds: de sfeer is ontzettend goed. Ik zit hier goed op mijn plek als Procesoperator.


Via een advertentie op Facebook kwam ik bij Synsel Techniek terecht en het vinden van een nieuwe baan verliep ontzettend soepel. Thom heeft mijn nieuwe uitdaging uiteindelijk voor me gevonden en Romy nam het contactuele stuk van het detacheringsproces op zich.


Synsel Techniek, bedankt voor alles!

Marcel Ebben

18 januari 2024

Ik had op mijn LinkedIn-profiel vermeld dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging. Vervolgens werd ik gebeld door Thijs, die aangaf dat hij een mogelijke, nieuwe uitdaging bij PPG voor me had gevonden. Ik kan niets anders zeggen dan dat de ervaring met Synsel Techniek positief is. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld. Synsel Techniek, bedankt!

Maarten Manders

18 januari 2024

Ik reageerde op een vacature via Facebook en vrijwel direct nam Synsel Techniek contact met mij op. Sijmen heeft me vervolgens naar een nieuwe uitdaging in de Technische Dienst geholpen. Er werd goed erg goed geluisterd naar mijn wensen. Mijn nieuwe baan bevalt me ontzettend goed. Het is een klein, gezellig bedrijf met een erg fijne werkgever. Ik wil Synsel Techniek bedanken voor de het goede contact, de prettige begeleiding en uiteraard mijn nieuwe baan!


Kevin

7 februari 2024

Mijn naam is Kevin, ik ben 25 jaar en ik werk sinds kort via Synsel Techniek als Machine Operator. Via een kennis kwam ik bij Synsel Techniek terecht. Vervolgens werd ik erg goed begeleid naar een nieuwe baan door Nick. Van het regelen van een sollicitatiegesprek tot de daadwerkelijke voorbereiding daarop, ik wist precies wat me te wachten stond en dat bood me erg veel houvast.

Nu zit ik enorm goed op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever Alpuro. Vanaf het moment dat ik door de fabriek heen liep, wist ik al dat dit mijn nieuwe werkgever zou worden. Er valt hier ontzettend veel te leren en de sfeer op de werkvloer is erg goed. Ik wil Synsel Techniek daarom bedanken voor de geweldige begeleiding naar mijn nieuwe baan als Machine Operator!

Ronald van Lee

Ik ben Ronald van Lee, 57 jaar en werkzaam als International Field Service Engineer bij Ottevanger Milling Engineers in Aalten. Ik ben ooit begonnen als vrachtwagenchauffeur, maar had altijd al interesse in techniek. Nadat het bedrijf waar ik werkte failliet ging, vond ik het tijd voor wat anders. Ik ging op zoek naar een baan in de techniek en ben verschillende cursussen gaan volgen waaronder hydrauliek, pneumatiek, Siemens S7 PLC en EPLAN. Ik heb wat werkervaring op gedaan en belandde vervolgens als storings- en onderhoudsmonteur in de ploegen, dat beviel mij goed. Na twee keer 9 jaar in verschillende ploegen vond ik het eind 2020 mooi geweest. Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ik vertelde dat ik wat anders wilde; uit de ploegen en wat meer afwisseling. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt. Ik werk inmiddels bijna een jaar bij Ottevanger in de service. Het klikt met collega's en Ik ben nu een paar dagen in de week van huis, dat geeft mij de afwisseling die ik zocht. Wel is het werk vooral mechanisch en mis ik nog een beetje het besturingstechnische. Gelukkig denkt Ottevanger hier ook in mee, dus dat komt vast helemaal goed. Bij de overname in oktober 2021 kreeg ik direct een vast contract. Ik heb het super naar mijn zin hier!

Andrik van der Molen

Voordat ik bij Synsel terecht kwam, had ik al een aantal andere recruitment bedrijven geprobeerd. Ik ben Service Monteur en ik kon zelf niet echt een geschikte werkgever vinden. Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond. Bij het eerste bedrijf was het al meteen raak! Er werd snel een tweede gesprek geregeld en inmiddels werk al bijna een jaar met veel plezier bij Crest Dutch Machinery.

Ik doe het werk met veel plezier en ik geniet ik er ook echt van om veel te kunnen reizen. Onze klanten zitten namelijk overal ter wereld! Ik zou Synsel aanbevelen, omdat ze de juiste contacten hebben en alleen energie stekken in bedrijven die passen bij je interesse en kunnen.

Koen Willems

Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik een paar aanbiedingen kreeg van bedrijven die ik interessant vond en ik had die zelf ook nog niet gevonden. Ik werk nu als Software Engineer PLC bij Van Doren Engineers en ik ga echt blij naar huis als ik goed werk heb geleverd, maar tegelijkertijd ook een gezellige dag heb gehad. Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Joost Gilbers

Ik kwam per toeval bij een vacature van Synsel terecht. Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen. Ik werk nu als Monteur in de service bij Royal Reesink. Ik ga na een werkdag echt blij naar huis wanneer ik weer een uitdagende & mooie klus heb gehad en de klant mij met een grote glimlach uit staat te zwaaien.

Wiyanna van Setten

Ik ben Wiyanna van Setten, 23 jaar en werkende bij Verbufa op de afdeling Technical & Sales Support. Verbufa ontwikkeld, levert en implementeert proces specifieke machine oplossingen voor de voedingsindustrie. Ik heb twee hbo-studies afgerond; Fashion & Textile Technologies en Technische Bedrijfskunde. Tijdens mijn tweede studie kwam ik erachter dat ik de techniek heel interessant vond. Omdat ik nog niet een directe achtergrond in de techniek en machine-industrie had, was het voor mij lastig om een baan in deze richting te vinden. Want wat wou ik nou precies? Hier heeft Synsel, waar ik terecht kwam via LinkedIn, mij ontzettend goed bij geholpen. Het fijnste aan Synsel Techniek vond ik dat ze werkten op basis van vertrouwen, in tegenstelling tot verschillende andere Recruitment Bureaus waar eerst diverse formulieren met aanzienlijk hoge boetebedragen getekend moesten worden. Daarnaast proberen ze precies te achterhalen waar jouw interesses en expertises liggen om vervolgens passende bedrijven aan te dragen. Zo was ik opzoek naar een commerciële functie in de techniek, het liefst bij een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Verbufa was het eerste bedrijf die Synsel aandroeg en dat was meteen de perfecte match. Synsel, ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking!

Elmar Koopman

Ik was toe aan iets nieuws en de service van Synsel sprak mij erg aan. Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste. Wat ik ook handig vond, was dat ze me hielpen om het beste uit de arbeidsvoorwaarden te halen. Nu ga ik na een werkdag blij naar huis als ik weer een lekker drukke dag heb gehad en alles goed is verlopen.

Jim Kuckelkorn

14 maart 2024

Ik ben erg tevreden over het werk van Synsel Techniek. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan als Operator, kwam ik de vacature voor Operator bij Goedhart Kerkrade B.V. tegen. Al snel kwam ik in contact met Marco. Hij heeft me uiteindelijk begeleid naar deze nieuwe baan.Ik zit hier erg goed op m’n plek. En het welkomstpakket van Synsel Techniek? Dat is beter dan ieder kerstpakket dat ik ooit gekregen heb. Ontzettend attent!

Synsel Techniek, bedankt voor het vinden van deze baan als Operator bij Goedhart Kerkrade B.V.!

Onze werkwijze voor jou

01

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

02

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

03

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

04

Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

05

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

06

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen

Upload je cv en level up!

We brengen alle opties in de markt voor je in kaart. Aan jou de keuze.

Level up your job

Gebruik onze carriére tool om te bepalen welke uitdagingen passen bij jouw voorkeuren. En ontdek ons uitgebreide vacature aanbod.