Dé specialist voor (Proces) Operators

Kies uit de beste banen in de industrie

Dé specialist voor (Proces) Operators

Kies uit de beste banen in de industrie

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 1800 innovatieve werkgevers binnen de (Proces) Industrie specifiek voor Operators A, Operators B en Operators C. Denk hierbij aan bedrijven binnen de food-, chemie-, farma-, automotive-, papier-, rubber & kunststof-, verpakkings- en metaalindustrie. 

Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel
Synsel

Specialist voor (Proces) Operators

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor Operators in de industrie. We doen al 10 jaar niks anders dan de beste baan vinden voor (Proces) Operators

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Productieleiders weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende industrieën, organisaties en ploegendiensten.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Productieleider in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Synsel
Synsel

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan met de best passende ploegendienst, afwisseling in het werk, een fijne bedrijfscultuur en een goed salaris. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Your tech dream, our job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

Deze techneuten gingen je voor

Banenscan voor (Proces)Operators

Jij geeft jouw wensen en ambities aan als (Proces)Operator, wij zorgen voor opties en de gesprekken. Doe de Banenscan en wij vinden jouw volgende baan!

Doe de Banenscan Synsel

Onze Operator vacatures. Aan jou de keuze

Wij staan voor je klaar