Synsel Techniek

Level up your job

Bekijk alles
Synsel

Be one of a kind

Zorgt voor een vliegende start van je carrière.

Have fun together

Naast de beste baan ook nog eens de beste voorwaarden.

Move forward

Een vaste baan zorgt ervoor dat werkgevers investeren in jouw ontwikkeling.

Kies voor keuze

Wij zoeken naar de beste baan binnen jou ambitie

Lees de ervaringen

Als je 1/3de deel van je dag doorbrengt op je werk, zorg dan voor een leuke uitdagende baan passend bij jouw ambities. Gelukkig heb jij als starter met als opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica veel keuze op de huidige arbeidsmarkt. Synsel Techniek ziet dat er steeds vaker (te) snel gekozen wordt voor het eerste aanbod. Kies voor keuze en zorg voor een vliegende start van je carrière.

Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel Synsel

Waarom wij de beste zijn voor technische kandidaten

De beste volgende stap

Met een brede keuze uit banen kiezen we met elkaar de carrièrestap waarmee je bouwt aan jouw toekomst.

+2500 innovatieve werkgevers

Door ons uitgebreide netwerk bieden we jou als (Field) Service Engineer de grootste keuze aan als het gaat om werkgevers.

De beste voorwaarden

Een goed salaris, prettige werksfeer en een goed bereikbare locatie: de beste baan voor jou heeft ook de beste voorwaarden.

Synsel

Altijd vaste banen

Echt bouwen aan jouw carrière doe je door te investeren in je toekomst met een vaste baan.

Werken met specialisten

Bij Synsel Techniek verstaan we jouw technische vak. We kennen de markt, spreken jouw taal en
weten wat er speelt.

Jij staat voorop

Niet de werkgever maar jij staat voorop. Wij geloven erin dat als jij excelleert in jouw vak, onze klanten het meest tevreden zijn.

Onze werkwijze voor
jou

01

Ambitiegesprek

01 Synsel

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

Synsel

02

Jouw keuzemogelijkheden

02 Synsel

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

Synsel

03

​Jouw cv-upgrade

03 Synsel

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

Synsel

04

​Onze sollicitatietips

04 Synsel

​Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

Synsel

05

Altijd meerdere werkgevers

05 Synsel

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

Synsel

06

De beste arbeidsvoorwaarden

06 Synsel

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Synsel

Synsel Techniek is dé werkgever voor technici in Nederland.

Wij werken samen met de beste technische bedrijven en opdrachtgevers in de technische industrie zodat er rust en overzicht ontstaat.

6229

Technische vacatures

1825+

Geplaatste kandidaten

632

Keuzes in werkgevers

Deze techneuten gingen je voor

Wij staan voor je klaar