Groei, uitdaging en persoonlijke ontwikkeling in je werk

Organisaties met een succesvolle Learning Culture scoren hoger op continue verbetering, goede aansluiting van getalenteerde medewerkers, beter samenwerken en een langere zakelijke levensduur. Zo schreef Forbes in 2020. Om deze voordelen in te zetten voor Synsel Techniek is Elisabeth sinds dit jaar aan de slag als Happiness Manager: waarbij leren en ontwikkelen  een van de voornaamste pijlers zijn.

Synsel

Ontwikkelen tijdens het werk

Elisabeth gelooft in het inzetten op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is zelf ook een succes voorbeeld dat leren op de werkvloer een goed idee is; Voor het bedrijf én voor haar persoonlijk.

Toen ze op haar achttiende voor de keuze stond om te werken of te studeren, startte ze in eerste instantie met werken bij Synsel Techniek. Dit in eerste instantie met het idee dat later studeren altijd nog zou kunnen. Jaren runde ze voor Synsel Techniek de backoffice en zette vanuit daar succesvol de afdeling Customer Succes op. Lerend tijdens het werk.

Dat gaf haar persoonlijk ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen en een nieuwe rol binnen het bedrijf te creëren. Sinds dit jaar is Elisabeth aan de slag als Happiness Manager. “Als Happiness Manager beïnvloed ik actief de betrokkenheid en het geluk van collega’s en zorg ik ervoor dat onze mensen graag bij Synsel werken. Zo zorg ik dat alles zo is georganiseerd zodat iedereen optimaal kan presteren en zichzelf kan ontwikkelen.”  

 

Lerende organisatie 

De voordelen van een lerende organisatie benoemd Forbes als: 

  1. Continue verbetering: De wereld veranderd snel, door leren en innovatie voorop te zetten blijf je niet vastzitten in verouderde werkwijzen.  

  1. Goede aansluiting voor getalenteerde medewerkers: Als getalenteerde mensen de mogelijkheid krijgen om te groeien en hun skills te verbreden binnen de organisatie dan groeien organisatie en medewerker naar elkaar toe.  

  1. Verbetering in samenwerkingen: Gezamenlijke leerdoelen doen mensen van verschillende afdelingen samenkomen.  

  1. Zakelijke levensduur: Bedrijven die leren prioriteit geven, kunnen hun kansen op succes voor de komende jaren vergroten. 

Dit begint met het beschikbaar stellen van leermateriaal. Er is een bibliotheek met vakliteratuur die altijd voor iedereen beschikbaar is en een heel scala online cursussen zijn voor iedereen toegankelijk.  

 

Kennis delen 

Zo is Synsel Techniek een jong en ambitieus bedrijf. “Hoewel we al meer dan 10 jaar de beste banen vinden voor Technici en er veel ervaren collega’s rondlopen groeien we hard wat zorgt voor een grote instroom van nieuwe junior collega’s.” Dit betekent dat kennisoverdracht ontzettend belangrijk is voor het borgen van kwaliteit.  

In het Synsel DNA zit dat we ervaring delen en elkaar meenemen in de kennis die er is. Er staat een uitgebreid inwerktraject dat continu doorontwikkeld wordt klaar voor iedere nieuwe collega. De focus ligt op kennis van de technische sector, ontwikkelen van vaardigheden en het vormen van je eigen ontwikkelingstraject.  

 

Vertrouwen en Gezelligheid 

Voor Elisabeth heeft Synsel Techniek altijd als thuis gevoeld. Als een van de eerste medewerkers heeft ze het bedrijf van een klein maar hecht en ambitieus team zien groeien naar een professionele organisatie. Het is voor haar belangrijk dat datzelfde familiaire gevoel blijft. Hoe hard Synsel ook blijft doorgroeien. Als Happiness Manager zet Elisabeth zich in, zodat iedereen zich op het werk thuis voelt. Daar hoort ook bij dat het je aan niets ontbreekt, iedereen goed op de hoogte is van veranderingen binnen de organisatie en dat er ruimte is voor plezier en gezelligheid.  

Ondertussen zijn de borrels berucht en worden de bedrijfsuitjes steeds creatiever en sportiever. Betrokken mensen die op elkaar vertrouwen staan aan de basis van onze organisatiecultuur. De vriendschappen die onder werktijd ontstaan zijn hecht en dat zie je terug aan de festivals waar collega’s met elkaar naartoe gaan. 

 

Gezondheid en Vitaliteit 

Wat kan er dan nog beter? “Veel collega’s zijn met gezondheid bezig; een gezonde lunch, tijd om te sporten, een gevulde fruitmand, we maken er tijdens het werk al veel ruimte voor vrij en dit zullen we blijven uitbreiden.” Als jonge organisatie is er bij Synsel Techniek genoeg enthousiasme om samen te sporten en gezond te eten. De teamuitjes zijn meestal sportief, met als hoogtepunt de jaarlijkse ski-trip in Oostenrijk.  

Een fijne werkplek gaat verder dan gezond eten. Het gaat erom dat jij op je plek zit in op je werk en goed in je vel zit. Daar hoort ook bij dat je op de hoogte bent van wat er allemaal kan en mag, dat de lijntjes kort zijn en dat je gehoord wordt. Elisabeth is fulltime aan de slag om de werkplek voor iedereen zo leerzaam, gezond en transparant mogelijk te maken.  

 

Een goed salaris 

Een tevreden collega verdient natuurlijk ook een goed salaris. Synsel Techniek zet zich in voor een goede beloning. Met een interessante bonusstructuur waarbij je meedeelt in de door jou gerealiseerde omzet.  

Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen in een organisatie met goede doorgroeimogelijkheden waar lerend werken voorop staat? Let dat op! Er staan twee vacatures online! 

Reageer op de vacature van Junior Sales Consultant:  
Of reageer op de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst: